instalacja xp
Witam, to mój debiut pierwszy post i prosze o wyrozumiałośc ;)
Mam z komputerem z xp? zaczynam. Mam PC na z windowsxp na trzech partycjach i ubuntu na jednej partycje /mam dwa dyski/ ale znudził mi sie ubuntu i chce wrócic do xp, więc go zainstalowałem i to by było na tyle brak dostępu do sieci, nie wim jak go teraz zainstalować zeby mi to działało i jeszcze straciłem net w laptopie bo mam router. taki ze mnie łoś, da się z tego wyjść?
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 3
??? masz racje nie instalowałem sterowników? ale po instalacji xp zawsze miałem dostęp do sieci, zresztą podczas instalacji powinny być opcje "jaki mam modem jak chce sie połaczyć z internetem".
zmasakrowałes mnie tą uwagą?:)
Pozdrawiam
przepraszam ale jestem zmęczony siedziałemcała noc teraz biegam od domu do sąsiada zeby sprawdzić forum, gośc ma mnie dośc, zainstalowałem xp ale nie mam internetu jak wchodzę w połączenia sieciowe jest pusto, kreator konfiguracji sieci nie działa nie ma opcji dalej a kreator nowego połączenia też nic! mogę dodać połączenia przychodzące? nie ma czegośc takiego jak połączenia lokalne, podczas instalacji xp mogę ustawic język, czas, hasło admina to wszystko.
Pozdrawiam
-
[quote=kramarska].... jak wchodzę w połączenia sieciowe jest pusto, kreator konfiguracji sieci nie działa nie ma opcji dalej a kreator nowego połączenia też nic!....[/quote] Zainstalowałeś system - ale zapomniałeś o sterownikach ....
Nawet wyrozumiałość nie pomoże bez dokładnego opisu problemu - a sądząc po stylu opisu - nie ma co liczyć na coś ekhmmm bardziej czytelnego.
Strona 1 / 1