instalacja XP – Microsoft jak na razie ze mną wygrywa :(
Problem polega na tym, źe zrobiłem niedawno upgrade komputera. Mam w tej chwili athlona 1.333 GHz plyte Jetway z chipsetem VIA i dysk barracuda IV 60 GB
Niestety XP nie chce sie na tym czyms zainstalowac. Dochodzi do momentu w ktorym sprawdza dyski, potem wypisuje, ze znalazl blad na dysku i nie potrafii go naprawic.Kiedy prubuje uruchomic kompa na starym systemie okazuje sie ze "*** Zimna". Instalator XP tak miesza ze musze zakladac na nowo partycje i je formatowac.
Na starym dysku szajsunga 4.3GB XP instaluje sie i chodzi bez zarzutu.
Czy ktos mi moze powiedziec co mam zrobic zeby te dosyc ladne graficznie pospulstwo Microsoftu zainstalowac na duzym dysku?
Dodam ze win98 instaluje sie na duzym dysku bezproblemowo.
Dzieki i czekam na jakies podpowiedzi
Pozdrowka
Niestety XP nie chce sie na tym czyms zainstalowac. Dochodzi do momentu w ktorym sprawdza dyski, potem wypisuje, ze znalazl blad na dysku i nie potrafii go naprawic.Kiedy prubuje uruchomic kompa na starym systemie okazuje sie ze "*** Zimna". Instalator XP tak miesza ze musze zakladac na nowo partycje i je formatowac.
Na starym dysku szajsunga 4.3GB XP instaluje sie i chodzi bez zarzutu.
Czy ktos mi moze powiedziec co mam zrobic zeby te dosyc ladne graficznie pospulstwo Microsoftu zainstalowac na duzym dysku?
Dodam ze win98 instaluje sie na duzym dysku bezproblemowo.
Dzieki i czekam na jakies podpowiedzi
Pozdrowka
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0