instalacja win 2000
– czy przy instalcji tego systemu wystarczy wgrać aktualizację sp4 czy jeszcze jakieś inne aktualizacje,czy wcześniejsze service packi?
–z góry dzieki za pomoc
pozdrawiam
–z góry dzieki za pomoc
pozdrawiam
Odpowiedzi: 10
Rebe:gusioo:Co do jajka to mam gdzieś na CD jakie 2.6.8 :lol:
To bym powiedział, źe dość płaskie to jajko jest :lol:
Wkładam jajko do dziurki na CD i mam podstawke jak se robie jajka po Wiedeńsku :lol:
Puma:–instaluję sp4 i włączam internet, po chwili wyskakuje komunikat o zamknięciu systemu i tak co jakiś czas, odłaczyłem kabel wgrałe antivira i nic nie było, co trzeba zrobić, aby móc bez tych zamknięć
uaktualnić system z win update?
pozdrawiam
Sasser, blaster w przyklejonych tematach działu "Bezpieczeństwo".
Puma:–instaluję sp4 i włączam internet, po chwili wyskakuje komunikat o zamknięciu systemu i tak co jakiś czas, odłaczyłem kabel wgrałe antivira i nic nie było, co trzeba zrobić, aby móc bez tych zamknięć
pozdrawiam
Sasser, blaster w przyklejonych tematach działu "Bezpieczeństwo".
–instaluję sp4 i włączam internet, po chwili wyskakuje komunikat o zamknięciu systemu i tak co jakiś czas, odłaczyłem kabel wgrałe antivira i nic nie było, co trzeba zrobić, aby móc bez tych zamknięć
pozdrawiam
pozdrawiam
gusioo:Co do jajka to mam gdzieś na CD jakie 2.6.8 :lol:
To bym powiedział, źe dość płaskie to jajko jest :lol:
Seeker:gusioo !!!.....jak mogłeś wykasować :twisted: , ale chyba jakieś jajko se zostawiłeś na.. czarną godzinę :mrgreen:
Teź sie zastanawiam jak mogłem coś takiego zrobić. A jednak, Linux nie jest doskonaly i niekiedy nie spełnia stawianych mu oczekiwań.
Co do jajka to mam gdzieś na CD jakie 2.6.8 :lol:
gusioo:Rebe:gusioo:Ja tam własnie zakończyłem instalacje – pierwsze SP4 potem wszystko co WinUpdate zaproponawało :)
Nie pierdziel gusioo na WU są poprawki do Linuksa? :shock:
Bo nie ma, jak teź nie ma Linuxa na mym dysku. ;) :P
gusioo !!!.....jak mogłeś wykasować :twisted: , ale chyba jakieś jajko se zostawiłeś na.. czarną godzinę :mrgreen:
Rebe:gusioo:Ja tam własnie zakończyłem instalacje – pierwsze SP4 potem wszystko co WinUpdate zaproponawało :)
Bo nie ma, jak teź nie ma Linuxa na mym dysku. ;) :P
gusioo:Ja tam własnie zakończyłem instalacje – pierwsze SP4 potem wszystko co WinUpdate zaproponawało :)
Ja tam własnie zakończyłem instalacje – pierwsze SP4 potem wszystko co WinUpdate zaproponawało :)
Strona 1 / 1