instalacja Visty Ultimate, [b]STOP: d 0000144 Hard Error[/b]

Witam!! Moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi, bo ja juz troche poczytalem, porobilem jak radzili rozni uzytkownicy forum, ale dalej nic. Chodzi mi dokladnie o to ze podczas instalacji Visty Ultimate, gdy sie restartuje za pierwszym razem o trzymuje kod bledu, [b]STOP: d 0000144 HARD ERROR[/b]. Wpisywalem w google, robilem z czystej formatowanej partycji, spr system doradca uaktualnienia i ciagle nic, prosze o pomoc!!!

Odpowiedzi: 2

|Wiatm!! Zrobilem jak mowiles update'a Biosa, dalej ten sam problem. Ogolnie jest wszustko oki, po zastosowaniu doradcy uaktualnienia, raport wskazuje ze jest wszystko oki, nie ma zadnych konfliktow. Jedyne co mi przychodzi do glowy to SIS Serial ATA(sterowniki), patrzalem na stronie producenta plyty i nie ma do visty!!? Po resecie jak chce odpalic z plyty tez mi sie nie odpala,tak jak by nie widzial DVD w srodku, ale z drugiej strony przeciez podczas instalacji zgrywa potrzebne pliki na dysk twardy. Takze nie wiem!](*,) ](*,) Wpisalem w google numer tego bledu i prubowalem wszystkiego i nic. Prosze o pomoc!!!
czarny_black
Dodano
18.10.2007 23:21:35
Podaj więcej informacji. Odłącz wszystkie zbędne urządzenia na czas tej operacji, byc może aktualizacja biosu...
Anathema
Dodano
18.10.2007 10:31:34
czarny_black
Dodano:
18.10.2007 01:10:52
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1