Instalacja słownikaCollinsa
Witam!
Nie działa instalka słownika polsko–angielskiego Collinsa pod W2k i XP. Słownik z 1997 roku. Czy ktoś słyszał o rozwiązaniu tego problemu? Instalka działa pod 3.11, 95, 98.
Pozdrawiam Marek
Nie działa instalka słownika polsko–angielskiego Collinsa pod W2k i XP. Słownik z 1997 roku. Czy ktoś słyszał o rozwiązaniu tego problemu? Instalka działa pod 3.11, 95, 98.
Pozdrawiam Marek
Odpowiedzi: 4
Jeśli piszesz o starszej wersji słownika, to trzy ale:
1. Nie działa on pod WinXP.
2. Nie było wtedy jeszcze Daemon Tools.
3. Nie posiada źadnych black list.
1. Nie działa on pod WinXP.
2. Nie było wtedy jeszcze Daemon Tools.
3. Nie posiada źadnych black list.
markan:Witam!
Pozdrawiam Marek
witam!
luzna uwaga jesli jest zainstalowany DAEMON tools to moze nie dzialac tak jest u mnie mysle ze po prostu ma jakie black listy i sprawdza, ja instaluje collinsa a potem dopiero demonka i wtedy dziala niewiem czy w twoim przypadku to jest tego typu problem
ja mam ten slownik pod xp (nowy), dziala prawidlowo. Twoja to stara edycja i najlepiej skontaktuj sie z znimi(naprawde sa kompetentni)np. tu
Spróbuj uźyć 'trybu zgodności', jednak obawaiam się, źe to niewiele da... Ogólnie naleźy się liczyć z tym, źe takie stare programy mogą nie chcieć działać na WinXP – zwłaszcza te korzystające ze starych bibliotek Borlanda, z którymi zawsze były problemy.
POZDRAWIAM.
POZDRAWIAM.
Strona 1 / 1