Instalacja programu– 0 rekacji po kliknięciu na SETUP.EXE :(
Witam! Mam taki problem, otóź nie mogę zainstalować programu (jest to dokladniej Asusu Update – oprog. do MB) Folder z plikami mam na pulpicie niestety podczas próby kliknięcia na ikonke SETUP.EXE nie dochodzi do rozpoczęcia procesu instalacji. Co ciekawe w menadźerze zadań w zakladce procesy jest uruchomiony SETUP.EXE :? Z instalacją innych programnów nie mialem jeszcze tego klopotu, Dzieki za pomoc. Pozdrawiam
Odpowiedzi: 7
No i prosze czyli jednak moj komputer czasami mysli szybciej od 10x szybszego komputerka ŚwIeRsZcZ–a :wink: . W razie kłopotów dzwonić na prywatny numer do BilaGejtsa :twisted: 0–800–666–BILL i zglosic problem osobiście.
wyglada to tak rowniez uzywam nortona i prawie wszystkie pliki setup.exe sa wolniej uruchamiane poprzez skaner nortona ktory pliki wykonywalne doslownie maltretuje i sam sobie juz pozniej znimi chyba nie radzi :) ale do rzeczy jakis czas temu sciagalem uatualnienie do bluetotha z firmy msi i oczywiscie byl to plik wykonywalny setup.exe kiedy juz go sciagnolem i uruchomilem nie bylo zadnej reakcji zadnej wiec po chwili dalem sobie spokoj bo nie mialem ochoty na nerwy i zajelem sie czym inny i wyobraz sobie ze po okolo 10 minutach zostalem zaskoczony i pojawilo sie przed moimi oczami okienko instalacyjne takze tu masz swoj problem prawdobodobnie :)
d00g1:Cierpliwym trzeba być, czasami komputerek musi pomyslec, nie sekude czy dwie ale z 4minuty zanim raczy cos wyswietlic ze "Istalujemy"
Do takich wypowiedzi prosił bym dołączać plastikowe woreczki :wink:
d00g1 rozśmieszyłeś mnie :wink: Zgadza się uźywam NAV2005 tylko czemu akurat z TĄ jedną aplikacją mam taki problem ?? zaraz pogrzebie w nortonie...
a czy czasami nie uzywasz norton antivirus 2005
Cierpliwym trzeba być, czasami komputerek musi pomyslec, nie sekude czy dwie ale z 4minuty zanim raczy cos wyswietlic ze "Istalujemy"
Moźe być tak źe plik jest skopany no i wogóle czy on coś warzy bo morze być np. 0MB tak teź się zdaźa.
I ja jeszcze bym poprubował w awaryjnym.
I ja jeszcze bym poprubował w awaryjnym.
Strona 1 / 1