Instalacja NFS Underground oraz gdzie są savy !!!
Witam, mam dosyć powaźny problem z NFS Underground:
1. Chodzi o to, źe przy instalacji wyskakuje okienko o jakimś błędzie (obrazek poniźej), na innym kompie wszystko się instaluje bez jakiegokolwiek problemu.
2.Gdzie są te pier****** savy z gry, za kaźdym razem kiedy robię reinstala Windowsa to musze grać od nowa !!!
1. Chodzi o to, źe przy instalacji wyskakuje okienko o jakimś błędzie (obrazek poniźej), na innym kompie wszystko się instaluje bez jakiegokolwiek problemu.
2.Gdzie są te pier****** savy z gry, za kaźdym razem kiedy robię reinstala Windowsa to musze grać od nowa !!!
Odpowiedzi: 12
Mi takze wyskakiwaly jakies kwadraty i nie moglem grac. Nie pozostalo mi nic innego jak zamienic sie na 2 tygodnie z kumplem na karty!
To wina instalatora. Ten instalator pochodzi z wersji testowej poniewaź wersja finalna posiada inny. Mój kolega ma betę i dzieje mu sie to samo !!! A więc zalatw sobie finała... prosta sprawa !
Wiem źe nie pogram, bo to nie mój koputer tylko brata on tam kompresuje róźne filmy itd, ale za to chodz GTA3, Vice City, Max Payne 2 itd. Ito DOBRZE chodz!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
RUSZ CZASAMI @$%$#*!
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=9797
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=9797
koras:Matrox Millennium G550 :( :( :( :( :( :(
Na tej karcie raczej sobie nie pograsz – nie sluzy ona do gier, tylko do profesjonalnych zastosowan.
Juź chyba wiem dlaczego tak się dzieje, poprostu mam niezgodną karte graficzną tj. Matrox Millennium G550 :( :( :( :( :( :(
Jeśli ktoś znajdzie sposób na to, aby ta gra działała prszę o pomoc!
Juź chyba wiem dlaczego tak się dzieje, poprostu mam niezgodną karte graficzną tj. Matrox Millennium G550 :( :( :( :( :( :(
Ok wszystkie problemy rozwiązałem (sam), ale pojawił się jeszcze jeden.........
...........gdy odpalam gre jest wszystko ok ale gdy pojawia się menu główne wszystko jest zniekształcone (same kwadraty i prawie nic nie widać...
POMOCY
...........gdy odpalam gre jest wszystko ok ale gdy pojawia się menu główne wszystko jest zniekształcone (same kwadraty i prawie nic nie widać...
POMOCY
Uszkodzona płyta. Spróbuj zainstalować u kolegi/z innego napędu.
Najprawdopodobniej porysowana plytka. Sprobuj zainstalowac z innego nosnika. Ten "inny komp", na ktorym da sie zainstalwoac gre, moze miec CD–ROM z lepsza korekcja bledow.
Dobra wiem gdzie są savy!
Ale dlaczego nie moge zainstalować tej gry? :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Ale dlaczego nie moge zainstalować tej gry? :( :( :( :( :( :( :( :( :(
O save bylo juz na forum, naewet w tym dziale, poszukaj
Strona 1 / 1