Instalacja IE7
Witajcie! Jestem nowy na forum i proszę o wyrozumiałość. Niedawno ściągnąłem ze strony Microsoftu Internet Explorer 7 (w wersjach EN i PL). Gdy zaczynam instalację, przebiega pomyślnie, ale po ponownym uruchomieniu komputera (kiedy każe instalator) niepojawia się okienko z końcem instalacji. Mam system XP Media Center 2005. Mój kolega ma ten sam system, a instalacja była pomyślna (nawet w folderze Internet Explorer niema plików z IE7). Probowałem z tymi dwiema wersjami językowymi i niedziała! POMÓŻCIE!!!:lol:
Odpowiedzi: 6
To sory. Ale możecie mi pomóc? Chyba...
Już nie pogrążaj się, nie ma polskiej wersji MCE jest tylko jej spolszczenie, a to nie to samo.
No dobrze, ale czy możecie mi pomóc? BŁAGAM!
PS.: Ja nie jestem pierwszy na świecie, który mam polską wersję Media Centera (od dawna jest polska wersja tego systemu).
Rozumiem, że - jako jedyny na Świecie pewnie - masz polską wersję MCE .
Gratuluję .
Jeżeli koniecznie chcesz robić na okrętkę coś co wykonać można prosto to.... w archiwum forum, a bodaj i na stronach informacyjnych poratalu są informację jak wymusić instalację IE7 w wersji innej niż dla MCE.
PS.
Dziękuję, że wyjasniłeś mi, poprzez rozwinięcie skótu, czym jest MUI. Nie zdawałem sobie sprawy z tego, że do dziś żyłem w łębokiej nieświadomości.
No dobra, dzięki. Ale to jest niestety spolszczenie do angielskiej wersji językowej (MUI - Multilingual User Interface, co oznacza Wielojęzyczny interfejs użytkownika). Macie jakieś inne pomysły?
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=BF56C11A-1713-43E0-BDF4-4B5737474AE4&displaylang=en - to jest wersja dla MCE