INSTALACJA DRUKARKI HP–HELP!!
Witam Was!!
Czasem nawet postępujac wg instrukcji nie uzyskujemy oczekiwanych rezultatów...
Mam urządzenie wielofunkcyjne hp
juz raz je zainstalowałam z powodzeniem i chodziła bez zarzutu, natomiast teraz po formatowaniu dysku kiedy chce ja ponownie zainstalować cóś jest nie tak mianowicie, w kolejnym kroku powinna wydrukowac strone wyrównania pojemników, a jednak tego nie robi, mysle ze z tuszem jest wszysj\ko w porzadku poniewaz moge robic ksero strony bez problemu,jednak z drukowaniem jest calkiem do bani,
czy ktoś mial podobny problem lub moze potrafi przechytrzyc te złośliwe urzadzenia
za pomoc z góry dziekuje i pozdrawiam
Ineczka :)
Czasem nawet postępujac wg instrukcji nie uzyskujemy oczekiwanych rezultatów...
Mam urządzenie wielofunkcyjne hp
juz raz je zainstalowałam z powodzeniem i chodziła bez zarzutu, natomiast teraz po formatowaniu dysku kiedy chce ja ponownie zainstalować cóś jest nie tak mianowicie, w kolejnym kroku powinna wydrukowac strone wyrównania pojemników, a jednak tego nie robi, mysle ze z tuszem jest wszysj\ko w porzadku poniewaz moge robic ksero strony bez problemu,jednak z drukowaniem jest calkiem do bani,
czy ktoś mial podobny problem lub moze potrafi przechytrzyc te złośliwe urzadzenia
za pomoc z góry dziekuje i pozdrawiam
Ineczka :)
Odpowiedzi: 2
ineczka, spiderko mial na mysli sterowniki do plyty glownej (chipset i tego typu badziewie).
Jestes pewna, ze uzywasz tych samych sterownikow do drukarki co poprzednio ? Sprawdzalas na stronie HP dostepnosc innych ? Probowalas przeinstalowac ?
Jestes pewna, ze uzywasz tych samych sterownikow do drukarki co poprzednio ? Sprawdzalas na stronie HP dostepnosc innych ? Probowalas przeinstalowac ?
Witam Cie spiderko.
Drukarka nie była sprawdzana na innym komputerze.
Po zainstalowaniu systemu instalowane były sterowniki plyty graficznej, i sterowniki LAN_XP_2K_ME..
czy widzisz jeszcze jakąś moźliwość naprawienia tego problemu
Pozdrawiam
Drukarka nie była sprawdzana na innym komputerze.
Po zainstalowaniu systemu instalowane były sterowniki plyty graficznej, i sterowniki LAN_XP_2K_ME..
czy widzisz jeszcze jakąś moźliwość naprawienia tego problemu
Pozdrawiam
Strona 1 / 1