Instalacja DirectX 9.0c za pomocą wirtyny Windows Update

Chiałbym się zapytać czy jest moźliwość instalacji DirectX 9.0c za pomocą WU,
niestety podczas skanowania aktualizacji do zainstalowania nie zostaje zaproponowany DirectX 9.0c w moim przypadku ( moźe nie jestem udosobniony :roll: ) .
Obecnie zainstalowana wersja 9.0b.
Czyźby M$ zwlekał z opracowaniem moźliwości aktualizacji za pomocą WU albo zaprzestał udostepniania DirectX tą drogą :?:

Odpowiedzi: 7

sdcom:
ciekawe jakie macie piraty!!! ja mam orginal i najnowsz wersja c byla!!

Tia, srały muchy będzie wiosna.

DirectX 9.0c zainstalowany za pomocą instalatora sieciowego po wcześniejszym Download DXWebSetup z M$ Centrum pobierania, OS pracuje stabilnie, bug`ów nie dostrzegłem.

EOT.
McScr@by
Dodano
12.08.2004 21:36:54
ciekawe jakie macie piraty!!! ja mam orginal i najnowsz wersja c byla!!

Jeźeli Twoja "radosna twórczość" dalej bedzie się w tym kierunku rozwijać – topic obok z "krzykami" , w innym dziale forma równie raźąca co treść – to dość szybko przekonasz się, źe na forum uźytkownicy mają nie tylko prawa, ale i podlegają pewnym rygorom, do których muszą się dostosować.

Rebe
sdcom
Dodano
12.08.2004 16:14:37
BAJA:
Ale to jednak troszke dziwne ze strony firmy z Redmont źe nie promuja spoich produktów na własnej stronie... gupota jak dla mnie

Przeczytaj post otwierający i swoją wypowiedź – powinieneś dostrzec róźnicę.
Mowa jest o Windows Update, a nie o tym, źe DX9c nie są do pobrania ze stron Microsoftu.
Rebe
Dodano
12.08.2004 08:53:22
Ale to jednak troszke dziwne ze strony firmy z Redmont źe nie promuja spoich produktów na własnej stronie... gupota jak dla mnie
BAJA
Dodano
12.08.2004 02:09:48
Ja natomiast nie widzę póki co sensu instalowania tego 'upgrade'u' i się wstrzymam do czasu, gdy okaźe się to niezbędne do prawidłowego działania jakiejś nowej gry. A źe w gry ostatnio w ogóle nie mam czasu grać, a jak juź, to gram sobie jedynie w CMR04 albo NWN + dodatki, które nie potrzebują tej wersji DirectX.
Pawek
Dodano
12.08.2004 01:44:46
Thx Rebe za Re.
Zaciekawiło mnie to poniewaź instalcja DirectX 9.0b mogła odbywać sie za pomocą WU po wcześniejszym wyszukiwaniu aktualizacji gdy zainstalowany był domyslnie DirectX 8.1.

IMO wydaje mi się źe instalacja DirectX 9.0c nie będzie udostepniana za pomocą WU i trzeba zaktualizować "ręcznie" poniewaź upłynął dość długi czas od wydania 9.0c a nie został on dodany do WU.
McScr@by
Dodano
11.08.2004 00:52:48
Przeglądnąłem linki MS i źaden z 9c nie jest z WU – są tylko z downloads. Wygląda, źe tak to ono ma być. Inną sprawą jest i to, źe nie pamiętam czy one się w WU pojawiały poprzednio. Kojarzą mi się tylko te sieciowe pobieraczki – ściągnij "plik ściągający", a on potem weźmie resztę – tak mi się to po łbie kołata.
Rebe
Dodano
10.08.2004 10:44:46
McScr@by
Dodano:
10.08.2004 02:55:50
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1