Instalacja AcdSee 6.0 Jak ?

Witam forumowiczów.
Mam zainstalowany program AcdSee 5.0 a chcę zainstalować 6.0.
Pytanie : czy mogę zainstalować szóstkę na piątkę (jako uaktualnienie) czy muszę najpierw odinstalować piątkę, a dopiero potem zainstalować szóstkę ? Czy ktoś juź przerabiał ten temat ?
I jeszcze pytanie zasadnicze – czy warto ?
Mam system od dłuźszego czasu (XP) i trochę się rozleniwiłem, nie chiałbym se namieszać :lol:
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie w temacie.

Pozdrawiam.

Odpowiedzi: 5

Pawek:
Ja tam wolę darmowego Irfan View :D :twisted:

Nie chce rozpętać burzy – "o wyźszości świąt...."
A propo świąt – Wszystkim forumowiczom źyczę Zdrowych i Wesołych.
Jeszcze raz dzieki za sugestie...
Anonymous
Dodano
11.04.2004 01:27:57
Ja tam wolę darmowego Irfan View :D :twisted:
Pawek
Dodano
11.04.2004 01:05:51
musisz odinstalować 5–iątke bo jak zainstalujesz 6
to będziesz miał tą i tą wersję. Moim zdaniem 5 od 6 niczym się nie rózni i na twoim miejscu nie instalował bym 6 :D :o
lewymen
Dodano
11.04.2004 00:57:38
Dzięki za info.
Z twojej podpowiedzi wnioskuję, źe gra nie warta świeczki. Chociarz... moźe jeszcze ktoś coś podpowie :?:
Anonymous
Dodano
07.04.2004 21:11:16
O ile dobrze pamiętam to jeśli nie odinstalujesz v.5.0 to nowa wersja zainstaluje się "obok", więc będziesz miał 2 wersje jednocześnie ("piątka" i "szóstka" w osobnych folderach), więc jeśli nie chcesz mieć dwóch, usuń starą.
Co do nowej wersji, to jeśli uźywasz ACDSee do standardowego przeglądania plików i jakiejś tam pobieźnej edycji, to wielkich zmian nie zauwaźysz. Trochę kosmetyki jak zwykle. Uruchamia się teź tak mułowato jak 5.
Przy okazji pytanie: jeśli komuś udało się wyłączyć bazę obrazów (ImageDB chyba się nazywa) w wersji 6 to niech da znać jak to zrobić, bo jakoś w wersji 5 dało się ją wyłączyć w ustawieniach, a w wersji 6 jakoś tej opcji nie ma. Jak dla mnie to jak na razie jedyny minus nowej wersji.
mars28
Dodano
07.04.2004 14:25:50
Anonymous
Dodano:
07.04.2004 13:11:03
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1