Inne aplikacje firmy Microsoft
Zapraszamy do komentowania artykułu: Inne aplikacje firmy Microsoft.
Odpowiedzi: 7
ludzie z MS powinni się zastanowić nad tym żeby windows stał się systemem do życia, win XP to dla mnie było trochę popisaniem się i o ile vista taka będzie to nie kupię tego pomysłu i zostane przy win 2000
zgadzam się z moim przedmówcą.
Ostatnio zauważyłem,że mocrosoft wszystki pomysly wykrada linuxwi.
W linuxie ikony to ikony, a zdjecia to miniaturki - dopiero w Viscie MS to zastosował.
Dla mnie czyms w dużym sotpniu wywyższajającym sie nad MS Windows w linuxie jest : cena - free / bezpieczeństwo i panele. Wg. mnie microsoft nie rozumie że wysoka rozdzielczość nie jest dla każdego (ból oczu), a na jednym pulpicie nie jest latwo pracować.
heh.. co z tego że wszystko jest nowe, jak jest prawie to samo i zawsze dziur od pyty;p
Kiedy będzie pełna wersja Windows Media Player 11? Czekam z utęsknieniem i nie moge się doczekać! Windows Vista też może być fajny! Dla maniakow XP nie polecam!
jak usunac to gowno za przeproszeniem bo nie dam rady na zadne sposoby chodzi mi o SpySheriff. kurcze niech ktos mi pomoze. Tylko jak cos to jezykiem dosyc latwym. Prosze bede3 naprawde bardzo wdzieczna. :)))
Szkoda, że Microsoft jak na razie nie zamierza wypuścić na nasz rynek zlokalizowanej wersji MS Money. Przydałby się na polskim rynku program do zarządzania pieniędzmi z prawdziwego zdarzenia.
:-(
Pojawiła sie wersja beta najnowszego komunikatora Windows Live Messenger. Proponuje zamieszczenie artykułów wlasnie o tym programie. Program ten zastepuje MSN Messenger i am fantastyczna oprawe graficzna;]
Strona 1 / 1