Info o głównym nadawcy listu
Witam.
Mam do Was pytanie. Otoz wie moze ktos w jaki sposob mozna dowiedziec sie kto jest pierwszym nadawca emaila. Chodzi mi o to, ze np jedna osoba wysyla emaila do dugiej, druga do trzeciej i ta trzecia osoba jest w stanie dowiedziec sie kim jest ta pierwsza osoba (oczywiscie zawartosc wiadomosci Od.. Do.. jest wykasowana). Ponoc jest taka opcja dostepna tylko w Outlook 2003 tylko ze nie moge tego znalezc. Moze ktos juz sie z tym spotkal.
Z gory dzieki za wszelki info
Pozdrawiam
Mam do Was pytanie. Otoz wie moze ktos w jaki sposob mozna dowiedziec sie kto jest pierwszym nadawca emaila. Chodzi mi o to, ze np jedna osoba wysyla emaila do dugiej, druga do trzeciej i ta trzecia osoba jest w stanie dowiedziec sie kim jest ta pierwsza osoba (oczywiscie zawartosc wiadomosci Od.. Do.. jest wykasowana). Ponoc jest taka opcja dostepna tylko w Outlook 2003 tylko ze nie moge tego znalezc. Moze ktos juz sie z tym spotkal.
Z gory dzieki za wszelki info
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 4
Aha to mozliwe ze w Twoim programie pocztowym to jest, ale niestety w Outlooku jest tylko ostatni nadawca (niestety), ewentualnie cala historia jest w tresci wiadomosci email (ale jak ktos to wykasuje to nie ma jej). OK dzieki za info moze mi sie uda jakos to odkryc, albo moze ktos inny spotkal sie z takim problemem i da znac.
Dzieki i pozdrawiam
Dzieki i pozdrawiam
Nie uzywam Outlooka, wiec nie powiem Ci w ktorym miejscu. W zainstalowanym OE nie mam akurat zadnej forwardowanej wiadomosci, ale w uzywanym przeze mnie Pegasusie taka informacja jest pokazywana. Widze cala historie przesylania przez 7 adresow.
Zgadza sie, ale w naglowku jest tylko informacja od nadawcy, a mozna ponoc dowiedziec sie kto jest autorem emaila, jesli wiadomosc jest przesylana dalej poprzez kilka osob. Tylko nie wiem gdzie to znalezc.
Cale info zawarte jest we walsciwosciach naglowka wiadomosci.
Strona 1 / 1