IncrediMail–prblem ze startem
Godzinę temu zachwalałem ten program,a teraz mi wyciął numer .Po około godzinie od startu kompa nie mogę go uruchomić –źadnej reakcji.Od roku pierwszy raz mam z nim problem, czy wiecie moźe co jest tego przyczyną ?
Odpowiedzi: 9
Nie,nie... Nie ma nic za free.... Cos za cos... Wraz z kazdym mailem wyslanym przec ciebie z IncrediMai idzie reklama , jeslu uzywasz wersji free ( nawet reklama samego I.Mail ) Zas jesli zaplaciles za program , lub ( ....... ) , to takich reklam nie ma. To tak krotko na ten temat. Cieasze sie , ze udalo ci sie wszytsko poprawnie zakonczyc.
Amen
––––––
Amen
––––––
Dzięki za pomoc.Zrobiłem tak jak pisaliście,zainstalowałem program jeszcze raz i problem zniknął.Dla wyjaśnienia ,jest to wersja free nie wymagająca źdnych kraków i tym podobnych kombinacji.Jedynie przy ściąganiu skór, animaccji itp. trzeba zapłacić.
Tak , macie slusznosc. zapomnialem , ze tu sie o crackach nie pisze, wogole nie wiemy co to cracki.
PS. Jesli ma problem , niech ponownie kliknie na instalator i zainstaluje program raz jeszcze. Bedzie wowczas dobrze.
Amen
–––––––
PS. Jesli ma problem , niech ponownie kliknie na instalator i zainstaluje program raz jeszcze. Bedzie wowczas dobrze.
Amen
–––––––
przecieź pisze źe od roku ma pierwszy raz problem, jakby go źle skrakował to by go nie odpalił albo problemy by wystąpiły przy samym krakowaniu a nie dopiero po roku, chyba ze to jakaś roczna wersja :lol:Moze byc tak , ze uzyles zlego cracka , czyli kracka nie do wersji , ktora posiadasz.
Takim postem Sam_Sobie robisz kuku (wide regulamin).
Takim postem Sam_Sobie robisz kuku (wide regulamin).
Moze byc tak , ze uzyles zlego cracka , czyli kracka nie do wersji , ktora posiadasz.
A no nie czyściłem . Chyba zrobię tak jak mówisz ,jak zacznę kombinować to coś zchrzanię.Zainstaluję jeszcze raz i mam nadzieję źe problem zginie.
A nie czyściłeś jakimś "automatem" rejestru ?
Bo jeźeli tak, to zainstaluj ponownie Incredi... i po kłopocie (nic nie stracisz !).
Powodzenia.
Bo jeźeli tak, to zainstaluj ponownie Incredi... i po kłopocie (nic nie stracisz !).
Powodzenia.
Strona 1 / 1