Incoming oraz Outgoing Mail Server – Outlook Express

Hej! Po zmianie komputera usiłuję znaleźć – no właśnie... gdzie???? oba adresy w starym komputerze aby ustawić je dla poczty przychodzącej i wysyłanej w nowym. Czy te dane są gdzieś przechowywane i moźliwe do odczytania (Win 2000)? Pozdro.

Odpowiedzi: 4

Dokładnie tego szukałem :!: :!: :!:
Dzięki Sparky :D

......... ale sprawdziłem dzisiaj Outlook na innym komputerze i ......... tyłek zbity :!:
Nowsza wersja programu i nie potrafię znaleźć wskazanych zapisów. :shock:
BoKo
Dodano
19.04.2006 02:47:02
OK. To jeszcze potrzeba nam informacji jakiego programu pocztowego uzywacie.
Jesli to np. Outlook Express – to dane tych serwerow znajdziesz odpalajac go w Narzedzia –> Konta –> Własciwosci (wybranego konta) –> zakladka Serwery
sparky
Dodano
19.04.2006 00:52:24
Dobrze Sparky zrozumiałeś!!!!!!! Rzecz polega na tym, źe nasz administrator zakładowy będzie nieuchwytny przez najbliźsze dwa tygodnie a mnie padł komputer. Mam juź inny i muszę na nim skonfigurować pocztę (często zamawiam narzędzia). Wymyśliłem sobie, źe przeszukam komputer kolegi (przecieź to takie same adresy dla serwera – inny jest jedynie mail). Jeśli to zawiedzie będę czekał na admina. Pozdro.
BoKo
Dodano
19.04.2006 00:38:41
Ale jak zrozumialem kolega nie formatowal starego komputera, skoro chce w nim znalezc szukane infomacje... Dobrze zrozumialem?
sparky
Dodano
18.04.2006 10:08:20
BoKo
Dodano:
18.04.2006 05:56:40
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1