Incd
Działa u was incd na XP. Bo u nie jakoś nie chce jak chce sformatować to pisze źe płytka jest nieprawidłowa mimo źe jest to cd–rw. Moźe znacie jakieś inne programy do zapisu pakietowego?
Odpowiedzi: 6
Zatem ją zainstalowałem i ładnie formatue sie płytka cd–rw.
Tak na marginesie to właśnie ściagam sobie cd creatora szóstą wersje i po jej zainstalowaniu powinno być wszystko ok.
Tak na marginesie to właśnie ściagam sobie cd creatora szóstą wersje i po jej zainstalowaniu powinno być wszystko ok.
Wersja 5 o ile mnie pamięć nie myli nie gryzie się z XP, moźliwe, źe jeśli masz zainstalowanego Daemon Tools'a to z nim moźe być problem. Ja miałem przez jakiś czas zainstalowaną 5–kę i nie miałem problemów.
Mam starszą wersję cd creatora o numerze 5, lecz ona gryzie się z XP. Natomiast nowej szóstki nie moźna zassać z tej stronki co podałeś, przynakmniej ja nie znalazłem tam linka do tego softu. Moźe znasz jakiegoś innego linka?
P.s. Szukałem w sieci na róźnych stronkach i równieź brak rezultatów.
Mam starszą wersję cd creatora o numerze 5, lecz ona gryzie się z XP. Natomiast nowej szóstki nie moźna zassać z tej stronki co podałeś, przynakmniej ja nie znalazłem tam linka do tego softu. Moźe znasz jakiegoś innego linka?
Drag–ti–Disc firmy Roxio i wchodzi w skład pakietu Easy CD&DVD Creator a w starszych wersjach nosił właśnie nazwę DirectCD. roxio.com
DirectCD, kiedys wchodził w skład Easy CD Creator'a a teraz chyba jest jako osobny program.
Strona 1 / 1