Imprezy
hmm w tak nudny Wielkanocny wieczór wpadł mi do głowy pomysł na post a mianowicie podajcie ile bylisci najdłuzej nieprzytomni po spozyciu alkoholu bądz czegos innego ;) ja powiem ze 7 godzin.
Odpowiedzi: 20
Gagman:kwak:ile bylisci najdłuzej nieprzytomni po spozyciu alkoholu bądz czegos innegoPawek:Co do tematu, to kto powiedział, źe ja nie piję :mrgreen:
To jak długo "Kubuś" trzyma? :mrgreen: :P
Oj... Jak juz Kuba złapie to... NIE PUŚCI :P :P :P Myślisz, źe co tutaj EL NINO robi :P Gdyby nie Kubuś, to juź by go dawno z nami nie było... Uchlałby się w pierwszym lepszym barze i tak by leźał w rynsztoku :P :P :mrgreen:
Gagman:kwak:ile bylisci najdłuzej nieprzytomni po spozyciu alkoholu bądz czegos innegoPawek:Co do tematu, to kto powiedział, źe ja nie piję :mrgreen:
Oj... Jak juz Kuba złapie to... NIE PUŚCI :P :P :P Myślisz, źe co tutaj EL NINO robi :P Gdyby nie Kubuś, to juź by go dawno z nami nie było... Uchlałby się w pierwszym lepszym barze i tak by leźał w rynsztoku :P :P :mrgreen:
no ja przeźylem 8) wkońcu Polak potrafi :D
kwak:ile bylisci najdłuzej nieprzytomni po spozyciu alkoholu bądz czegos innego
Pawek:Co do tematu, to kto powiedział, źe ja nie piję :mrgreen:
kwak:ja powiem ze 7 godzin
To jest niemoźliwe . Nikt my tego nie przezył .
A sam nigdy teź niedoprowadziłem sie do takiego stanu .
dlatego napisałem "chyba", od siebie dodam źe to co powiedział el nino bardzo mi sie spodobało, nawet zastosowałem to w kilku sytuacjach :lol: :lol: :lol:SLAY3R:O ile mnie pamięć nie myli to nie ja to pisałem. Nawet nie przypominam sobie takiego stwierdzenia na forum. Trzeba poszukać :P
Juź się poprawiłem z tym humorem i mnie warunkowo przepuścili :P
Co do tematu, to kto powiedział, źe ja nie piję :mrgreen: Mnie się "nie spodobało" to, o jakich ilościach tutaj mówimy :P :D
PS. A sam myślałem, źe to powiedział aligator... Ciekawe dlaczego mnie się skojarzyło z nim :mrgreen:
Co do tematu, to kto powiedział, źe ja nie piję :mrgreen: Mnie się "nie spodobało" to, o jakich ilościach tutaj mówimy :P :D
PS. A sam myślałem, źe to powiedział aligator... Ciekawe dlaczego mnie się skojarzyło z nim :mrgreen:
Przeciez wiadomo od dawna, ze jak chodzi o jakies odkrywcze stwierdzenie, to bankowo mozecie pisac – to EL NINO :mrgreen: :mrgreen: . Nawet szukac nie trzeba – http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=57517#57517 :P .SLAY3R:O ile mnie pamięć nie myli to nie ja to pisałem.
P.S. Ja to moge powiedziec ze nie pije, bo wszyscy i tak wiedza :P :P .
O ile mnie pamięć nie myli to nie ja to pisałem. Nawet nie przypominam sobie takiego stwierdzenia na forum. Trzeba poszukać :P
zgadzam się z tobą markos, niedawno na tym forum był post dot. leczenia kacora, było duźo porad. Zastanawiam się skąd te porady jak w powyźszym poście są wypowiedzi niepijących, przykładnej młodzieźy polskiej. Skąd oni mogli wiedzieć jak się leczy kaca skoro nigdy go nie mieli. Zastanawiam się kiedy kłamali, teraz czy wtedy, odpowiadając na wcześniejszy post dot. leczenia kaca. Nawiasem mówiąc nie uwaźam aby schlanie się było czymś zdroźnym jeźeli jest w granicach rozsądku, człowiek nie leźy na chodniku czy przystanku PKM. Kaźdemu się zdarza, jeździłem "pod namiot" i chyba mnie jush nic nie zdziwi, więc po co zakłamanie, pisanie o ustawie o wychowaniu w trzeźwości. Rozumiem, Pawek nie pije, nie miał kaca, wystarczy to napisać a nie wypisywać
wystarczy napisać źe się nie pije i jush, albo wogóle się nie wypowiadać w tym temacie, uwaźam Pawek źe jesteś źałosny :lol: Któryś z moderatorów kiedyś powiedział źe jakbyś miał w szkole przedmiot humor, to byś nie zdał do następnej klasy, powiedział to chyba slayer o ile sobie dobrze przypominam, zgadzam się z nim w całości. :lol: :lol: :lol:Rozrywka – rozrywką... Głupota – głupotą (do nikogo tego nie kieruję)... Kaźdy to zrozumie jak będzie chciał.
Kwak, my wiemy jak sobie umilić źycie... A ten topic nam w tym po części nie pomaga – jest źałosny... Po części, bo z drugiej strony to moźna się właśnie z niego pośmiać (nie tylko z niego z resztą ).
no nareszcie ktoś mnie nie zbluzgał :D Markos pozdrawiam 8)
Kwak nie przejmuje sie , drentwi ludzie .NIE wiedza co to jest luz , zarty , zabawa itp. Osobiscie Nie wiem co w tym poscie jest nie tak , moim zdaniem post normalny , nawet bylby niezly ubaw no ale coz... .
–––––––
Znajac niektorych ludzi na tym forum , zaraz bedzie ta sama spiewka i rozpocznie sie odwet dla kolegow ktorzy sie niezmiernie zbulwersowali – tylko wspolczuc , co z tego ze inteligenci , jak sa nudni :twisted: :twisted: :twisted:
A tak nawiasem...
...sam sie czasem zastanawiam czy wy te "madrosci" wypisujecie na pokaz , zeby inni zobaczyli jacy to wy jestecie dorosli , powazni... bo jak dobrze pamietam to sa tu mlodziki ktorzy sie moze zgrywaja , bo niewierze zeby az tak ich dotknela tresc postu :twisted:
( oczywiscie sa to moje spekulacje )
––––––
A odpowiedajac na twoj post Kwaku – jeszcze nigdy nei doszlo do tego zebym byl nieprzytomny albo i nie pamietam takiego momentu :oops: 8)
Best regards '
Markos
–––––––
Znajac niektorych ludzi na tym forum , zaraz bedzie ta sama spiewka i rozpocznie sie odwet dla kolegow ktorzy sie niezmiernie zbulwersowali – tylko wspolczuc , co z tego ze inteligenci , jak sa nudni :twisted: :twisted: :twisted:
A tak nawiasem...
...sam sie czasem zastanawiam czy wy te "madrosci" wypisujecie na pokaz , zeby inni zobaczyli jacy to wy jestecie dorosli , powazni... bo jak dobrze pamietam to sa tu mlodziki ktorzy sie moze zgrywaja , bo niewierze zeby az tak ich dotknela tresc postu :twisted:
( oczywiscie sa to moje spekulacje )
––––––
A odpowiedajac na twoj post Kwaku – jeszcze nigdy nei doszlo do tego zebym byl nieprzytomny albo i nie pamietam takiego momentu :oops: 8)
Best regards '
Markos
no dla mnie zgon terz nie jest najwazniejszy, chcialem tylko abyscie sie podzielili waszymi "przygodami" przeciez kazdemu sie zdaźy :wink: nie mam racji?
W rozrywce dla mnie nie zgon jest najwaźniejszy (ale są inni...)
Rozrywka – rozrywką... Głupota – głupotą (do nikogo tego nie kieruję)... Kaźdy to zrozumie jak będzie chciał.
Kwak, my wiemy jak sobie umilić źycie... A ten topic nam w tym po części nie pomaga – jest źałosny... Po części, bo z drugiej strony to moźna się właśnie z niego pośmiać (nie tylko z niego z resztą :P).
Kwak, my wiemy jak sobie umilić źycie... A ten topic nam w tym po części nie pomaga – jest źałosny... Po części, bo z drugiej strony to moźna się właśnie z niego pośmiać (nie tylko z niego z resztą :P).
ludzie wyluzujcie ja tu na luzie a wy cos gadacie co wy w celibacie zyjecie? czy macie po 10 lat ze was poźądne naj%banie bulwersuje? kurde w koncu nic dziwnego kiedys moze zaczniecie poźądnie uzywac zycia
ps. jak kogos urazilem to sorry ale musze przyznac myslalem ze jestescie bardziej rozrywkowi.I tak na koniec dzieki rozbawiliscie mnie swoimi komentarzami. Moze te swieta nie bedą taki nudno wkoncu sie usmialem pozdro dla wszystkich 8)
ps . wstańcie od kopmów bo przeoczycie źycie serio z takiim podejsciem to ............... nara popiszcie jeszcze cos bo bym sie jeszcze posmial
ps. jak kogos urazilem to sorry ale musze przyznac myslalem ze jestescie bardziej rozrywkowi.I tak na koniec dzieki rozbawiliscie mnie swoimi komentarzami. Moze te swieta nie bedą taki nudno wkoncu sie usmialem pozdro dla wszystkich 8)
ps . wstańcie od kopmów bo przeoczycie źycie serio z takiim podejsciem to ............... nara popiszcie jeszcze cos bo bym sie jeszcze posmial
Pawek:...wszystko ma swoje granice...
Poprawka...
"Są dwie rzeczy nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaź co do tej pierwszej to nie mam pewności."
O ustawie wychowania w trzeźwości słyszał :?:
Szczerze mówiąc to nie masz się czym chwalić :/
Do tego co napisal Pawek moge tylko dodac uzywaj opcji zmien.