Imprezy
hmm w tak nudny Wielkanocny wieczór wpadł mi do głowy pomysł na post a mianowicie podajcie ile bylisci najdłuzej nieprzytomni po spozyciu alkoholu bądz czegos innego ;) ja powiem ze 7 godzin.
Odpowiedzi: 20
ja tesh nie lubię tego zapachu ale jak się jush napiję to wtedy go nie czuję, a poza tym piję źadko ale mam tak źe nie pijam setki i do domu. Jak jush zaczynam do do oporu. Tak mam, to się chyba nazywa złapać smaki :lol: :lol: :lol: :lol:nie lubię odoru alkoholu
ja tesh nie lubię tego zapachu ale jak się jush napiję to wtedy go nie czuję, a poza tym piję źadko ale mam tak źe nie pijam setki i do domu. Jak jush zaczynam do do oporu. Tak mam, to się chyba nazywa złapać smaki :lol: :lol: :lol: :lol:nie lubię odoru alkoholu
hmmm... mi sie jeszcze nie zdarzylo byc nieprzytomnym (moze to i z racji wieku trzeba miec opanowanie).
A co do topicu to nieuwazam zewby byl glupi, bo nie takie topici juz widzialem :twisted:
A co do topicu to nieuwazam zewby byl glupi, bo nie takie topici juz widzialem :twisted:
Ja teź nie lubie zapachu alkoholu od kogoś . A jak sam sie czegoś napije to od siebie czuje .
neo340:a kobiety lubisz?? :lol: :lol:
Sama jestem kobietą. Na dowód tego, źe nie kłamię na forum jest moje zdjęcie.
Napisłaam tylko, źe nie lubię odoru alkoholu. Tak mam.
Witaj w klubie Ale od czego są kumple, jak nie od wybaczania
jeeeeeeeeee... ktoś mi wreszcie wybaczył... :D:D:D
a kobiety lubisz?? :lol: :lol:WindA:Pewnie sobie wrogów narobię ale trudno. Powiem całą prawdę. Nie znoszę facetów zalewających się "w trupa" :evil:
Cóź a ja mam uczulenie na odór alkoholu... :P
a kto mówi źe ktoś cały czas pije do nieprzytomnosci
w tym poscie bylo o tym jeźeli juz sie komus zdazylo zgonowac to ile był nieprzytomny, a nie czy ktos kogos lubi czy nie
w tym poscie bylo o tym jeźeli juz sie komus zdazylo zgonowac to ile był nieprzytomny, a nie czy ktos kogos lubi czy nie
WindA:Pewnie sobie wrogów narobię ale trudno. Powiem całą prawdę. Nie znoszę facetów zalewających się "w trupa" :evil:
Witaj w klubie :mrgreen: Ale od czego są kumple, jak nie od wybaczania :P
Pewnie sobie wrogów narobię ale trudno. Powiem całą prawdę. Nie znoszę facetów zalewających się "w trupa" :evil:
MaximBoskov:nie zgadłes... to foto jest zrobione po tygodniu.... niepicia :P
Przecieź to fota Twojego brachola po dniu bez komputera... :D
nie zgadłes... to foto jest zrobione po tygodniu.... niepicia :P
Zapewne avatar to twoje zdjęci po tygodniu pici non stop
dzieki wielkie za te gratulacje ;) ... heh jeszcze tak dwa tygodnie pociągne, to moźe jakiś jubileusik sie zorganizuje... na którym oczywiście będzie moźna coś..... – wypić :D pozdrawiam all AA!!! :D
Pawek:Jeszcze 23678 razy mu pogratuluj :P :twisted:
Nie prowokuj bo jeszcze to zrobi.
Jeszcze 23678 razy mu pogratuluj :P :twisted:
MaximBoskov no to gratuluje 8)
Pawek – pokaź "kolekcje" swą...
Hehe... lepiej nie :P
wczoraj piłem... dzisiaj piłem... jutro teź pewnie bede pił... moźecie mi gratulować konsekwencji... zresztą trudno dzisiaj nie pić :P
ps.
Pawek – pokaź "kolekcje" swą... :wink:
ps.
Pawek – pokaź "kolekcje" swą... :wink: