IMPREZKA
no dobra a wiec sytuacja przedstawia się tak:
11 X 1985 urodziłem się wraz z moim bratem i jeszcze jednym dobrym qmplem. a ze niedlugo mija 18 lat od tej daty wiec chcielismy to jakos uczcic.
Mianowicie mam zamiar wynajac jakis domek w warszawie (mieszkam w wilanowie) na impreze na ok 110–130 osob, pytanie brzmi:
Czy wiecie gdzie moźna wynająć taki domek po tej stronie Wisełki ???
Jeśli ktoś mocno udzieli się w tej sprawie moźe bedzie mial 11 października impre której do konca zycia nie zapomni :D :D
11 X 1985 urodziłem się wraz z moim bratem i jeszcze jednym dobrym qmplem. a ze niedlugo mija 18 lat od tej daty wiec chcielismy to jakos uczcic.
Mianowicie mam zamiar wynajac jakis domek w warszawie (mieszkam w wilanowie) na impreze na ok 110–130 osob, pytanie brzmi:
Czy wiecie gdzie moźna wynająć taki domek po tej stronie Wisełki ???
Jeśli ktoś mocno udzieli się w tej sprawie moźe bedzie mial 11 października impre której do konca zycia nie zapomni :D :D
Odpowiedzi: 8
Wszystkiego najlepszego :!: :!:
I sporo
I sporo
podejrzewam, źe W.Axl Rose chodzi o to, źe zaprosisz na imprezkę kogoś nie dlatego źe chcesz go zaprosić, tylko za "coś" tj. informację o domku :D :D :DA to niby dlaczego Ci się nie podoba??
Jak wszyscy to wszyscy. WSZYSTKIEGO najlepszego :!: :!:
Równieź źyczę wszystkiego najlepszego na nowej drodze źycia :lol: :lol: :lol:
ja tez sie przyłączam do Kuby źyczeń młodys jestes po prostu zajefany.wiesz spróbuj w necie coś poszukać.
A to niby dlaczego Ci się nie podoba?? ja tu z dobrymi chęciami wyskakuje .. eh, a KUBIE bardzo serdecznie dziękuje za źyczenia juź teraz.
Zna ktoś moźe dom "Zielona Gęś" na Sadybie??
Zna ktoś moźe dom "Zielona Gęś" na Sadybie??
wszystkiego najlepszego!!
Ja znam taki lokal ale poniewaź nie podoba mi się ten oto fragment Twojej wypowiedzi:
więc Ci nie powiem i tyle... :mrgreen: :mrgreen:
Jeśli ktoś mocno udzieli się w tej sprawie moźe bedzie mial 11 października impre której do konca zycia nie zapomni
więc Ci nie powiem i tyle... :mrgreen: :mrgreen:
Strona 1 / 1