Import nazw plików mp3 do programów graficznych

Witam
Mam pytanie – czy ktos zna jakis darmowy program do tworzenia okładek CD z mozliwoscia zaimportowania do tegoź programu tytułów utworów mp3, np. z płyty na której te utwory się znajdują (czy tez z tagów zapisanych w plikach)?
Chodzi o to, aby nie trzeba było tych tytułów ręcznie na klawiaturze wklepywac, co jest dosc źmudne jesli chcemy zrobic okładkę płyty na której znajduje się 90 utworów mp3.
Z tego co znalazłem w Google jest parę takich programów, np. MP3TrackPrinter, ale są to shareware które krótko działają. Moze ktos natknął się na jakis freeware?

Odpowiedzi: 3

Poszukaj wśród tych pozycji: http://www.cdrinfo.pl/downloads/Utils–Ok%B3adki
Bobi
Dodano
22.01.2006 23:54:14
Tak, ten program to Nero Cover Designer, ale nie tylko nie importuje nazw plików lecz nawet zwykły plik tekstowy, nie wspominając o plikach worda, excela czy corela, ma "nierozpoznany format" przy próbie importu. Przyjmuje tylko obrazki bmp i jpg; a tekst – tylko ręcznie wklepywać.
Greeny
Dodano
22.01.2006 23:48:56
O ile dobrze pamiętam nero ma wbudowany program do robienia okładek, ale nie wiem czy posiada moźliwość zaimoportowania tytułów piosenek, wiem źe ma ręczne wpisywanie na 100%.
**Mis**
Dodano
22.01.2006 22:42:04
Greeny
Dodano:
22.01.2006 19:25:23
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1