iMesh
co sadzicie o tym progsie ??
Odpowiedzi: 20
iMesh jest zafajdany róźnego rodzaju szpiegowskim ustrojstwem :!: Feeee :?
Lopi:a ja jestem za DC++ jest po prostu REVELEJSZYN :) :) :)
tak jest DC++ jest git 8)
Imesh i Emule nawet nie dorastają do pięt wyźej wspomnianemu programowi
Myslalem ze tutaj sie ten problem rostrygnie. Jest dobry czy nie. A tu nic zdania sa podzielone kazdy ma inne zdanie i nie wiem ktory zainstalowac :(
a ja jestem za DC++ jest po prostu REVELEJSZYN :) :) :)
imesha nie uzywalem, bo czytalem ze to cos rodzaju kazy, a kaze instalowalem dwa razy– wpadl wirus format, drugi– byl bis :P niczego mnie to nie nauczylo :lol: , no i jak zawsze powtarzam ze dla mnie jedynym slusznym programem P2P jes eMule 8)
pozdro
pozdro
mefisto_k:gangmen
1) Gag
2) liczba pojedyńcza – man
Podsumowanie: GAGMAN... :evil:
wiesz dlaczego Gagman bo sciagłem pare mp3 nio9 i załuwaźyłem źe szybko a pozatem łatwiej :wink: :wink:
mefisto_k:od wczoraj kiedy pawek przesłał mi emule to powiemn o ni jedno źe emule jest najlepszym programem peer to peer i jest wypaśisty :wink: :wink: :wink:
mefisto_k później:poczekaj oki bo narazie nic nie sciagam.ale jak bede coś sciagał to ci dam znać w tym temacie :wink: :wink: :wink:
To oświeć mnie mefisto_k, jakim cudem doszedłeś do wniosku, źe eMule jest "najlepszym programem peer to peer i jest wypaśisty"...
Coraz mniej rozumiem niektóre posty....
na meshu jest ladnie wypisana dostepnosc pliku a na kazzie nie :lol: :lol:
kazaa jest gorsza od imesh–a.Na Imesh–u idzie szybciej np.Mp3
Jak dla mnie program bardzo sredni, zeby nie powiedziec kiepski.
Uzywalem jakis czas, ale natrafialem – podobnie jak na Kazie na duza ilosc np. piosenek z piskami itp.
Poza tym malo polskich piosenek. Osobiscie polecam DC i eMule, natomiast iMesha i inne tego typu twory odradzam. Ale przyznam sie bez bicia, ze jak musze sciagnac pare kawalkow w jak najkrotszym czasie to odpalam Kazee.
Uzywalem jakis czas, ale natrafialem – podobnie jak na Kazie na duza ilosc np. piosenek z piskami itp.
Poza tym malo polskich piosenek. Osobiscie polecam DC i eMule, natomiast iMesha i inne tego typu twory odradzam. Ale przyznam sie bez bicia, ze jak musze sciagnac pare kawalkow w jak najkrotszym czasie to odpalam Kazee.
ogólnie to programik taki sobie , ładnie wygląda itd........ szkoda tylko źe tak mi muli kompa ze :shock:
poczekaj oki bo narazie nic nie sciagam.ale jak bede coś sciagał to ci dam znać w tym temacie :wink: :wink: :wink:
mefisto_k:od wczoraj kiedy pawek przesłał mi emule to powiemn o ni jedno źe emule jest najlepszym programem peer to peer i jest wypaśisty :wink: :wink: :wink:
dla mnie emule jest zawolny a ty mefisto masz tez neo+ i jak Ci ściąga sjak prędkość :lol: :?: :wink:
Heh, spoko, ja nie rzucam słów na wiatr... Chociaź czasmi zdarzają się anomalie i eMule nie chce działac tak jak trzeba... Ale to 99% wina sprzetu i łącza, a nie programu
jak mozesz to podrzuc mi go na serwermefisto_k:od wczoraj kiedy pawek przesłał mi emule to powiemn o ni jedno źe emule jest najlepszym programem peer to peer i jest wypaśisty :wink: :wink: :wink:
ftp://gieras:gieras@ftp.republika.pl/
od wczoraj kiedy pawek przesłał mi emule to powiemn o ni jedno źe emule jest najlepszym programem peer to peer i jest wypaśisty :wink: :wink: :wink:
Ja osobiscie nie polecam Imesha poniewaz niepamietam ale hyba nie mozna bylo sprawdzac jakiej jest jakosci sciagany film czesto kiedys jak jescze mialem sdi resetowal kompa i sciaganie zaczynalo sie od nowa (Tragedia) niby ten patch do Xp do SDI zeby sie resetowalo faktycznie zmniejszyl resety ale dalej byly. Ale to maly bol imesh instaluje ze soba inne nie potrzebne spowalniajace programy w dodatku szpiegujace moim zdniem ten program to nieudan zerznieta kopia kazy.
Jestem na NIE
Pozdrawiam
Jestem na NIE
Pozdrawiam
Pawek:JUŻ OD DAWNA powtarzam, źe Emule jest dobrym programem, tylko potrzeba do jego obsługi cierpliwego człowieka. Ja w ciagu doby na moim łaczu (128 kilobitów na sekundę) potrafię ściagnac 750 megabajtów :wink:
czyli średnia prędkość to 8kb/s
JUŻ OD DAWNA powtarzam, źe Emule jest dobrym programem, tylko potrzeba do jego obsługi cierpliwego człowieka. Ja w ciagu doby na moim łaczu (128 kilobitów na sekundę) potrafię ściagnac 750 megabajtów :wink: