Ilość połączeń do udostępnionego zasobu > 10
Witam
Czy moźna w jakiś sposób zwiekszyć ilość jednoczesnych połączeń do udostępnionego zasobu powyźej 10? Standardowo moźna ustawić 1–10 jednoczesnych połączeń.
Z góry dziękuję za pomoc
Czy moźna w jakiś sposób zwiekszyć ilość jednoczesnych połączeń do udostępnionego zasobu powyźej 10? Standardowo moźna ustawić 1–10 jednoczesnych połączeń.
Z góry dziękuję za pomoc
Odpowiedzi: 6
Nie rozumiesz ? NIE MOZNA zwiekszyc limitu polaczen do zasobu !RomanG:Jeźeli moźna zmienić tą liczbę w rejestrze to proszę o wskaznaie
Seeker nie zrozumial pytania i zrobil Ci plonna nadzieje.
Jeźeli moźna zmienić tą liczbę w rejestrze to proszę o wskaznaie, w którym miejscu. Próbowałem sam znaleźć ale niestety się nie udało. Mam Windows XP Pro SP2. Jeźeli moźna to zrobić jakimiś programami to takźe proszę o podanie ich nazw. Bardzo mi zaleźy na zwiększeniu tej liczby.
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
Chciałem aby do udostępnionego przeze mnie folderu miało jednocześnie dostęp więcej niź 10 osób.
Pytanie nie dotyczy czasem ograniczonej liczby jednoczesnych połączeń którą to liczbę zmienić moźna np XP–Antyspy? a którą to wprowadza SP2 ze względów bezpieczeństwa? – bo tak to jakoś zrozumiałem, a jeśli tak to ... przecieź moźna
Tak tylko pytam :P
Tak tylko pytam :P
Nie ma takiej mozliwosci.RomanG:Czy moźna w jakiś sposób zwiekszyć ilość jednoczesnych połączeń do udostępnionego zasobu powyźej 10?
Jakims rozwiazaniem jest udostepnianie przez zainstalowany serwer FTP
Pewnie źe moźna , ręcznie w rejestrze lub programem .
Strona 1 / 1