Ile wymaga Longhorn?
Jakie wymagania ma system Windows Longhorn 4051 beta?
Czy są poprawki do tej wersji? Jeśli tak to na jakiej stronie?
Czy są poprawki do tej wersji? Jeśli tak to na jakiej stronie?
Odpowiedzi: 13
Trzeba tu wyprostować kilka rzeczy.
Nie ma wersji Beta Longhorn'a. Dotychczasowe wersje to Pre–Alpha i Alpha. Wersja Beta ma pojawić się w 2005 roku, a oryginalna wersja w 2006 roku. Co do sterowników to niektóre chodzą, a niektóre nie. Nie jestem w stanie dokładnie stwierdzić nic co do sterowników. A jeśli chodzi o delikwęta o ksywce: "*Dese*" to nie ukrywam, ale mi juź trochę podpadł głupimi postami np.:
Taa... jak on jest taki kozak to niech znajdzie sterowniki do systemu który nie wyszedł formalnie na rynek.
Nie ma wersji Beta Longhorn'a. Dotychczasowe wersje to Pre–Alpha i Alpha. Wersja Beta ma pojawić się w 2005 roku, a oryginalna wersja w 2006 roku. Co do sterowników to niektóre chodzą, a niektóre nie. Nie jestem w stanie dokładnie stwierdzić nic co do sterowników. A jeśli chodzi o delikwęta o ksywce: "*Dese*" to nie ukrywam, ale mi juź trochę podpadł głupimi postami np.:
*Dese*:Sterowniki zawsze mozna znalezc
Taa... jak on jest taki kozak to niech znajdzie sterowniki do systemu który nie wyszedł formalnie na rynek.
Sterowniki zawsze mozna znalezc
Sterowniki zawsze mozna znalezc
istnieje wersja beta ale alfa teź!!!!!!!!!!!! :shock:
nie beta tylko alpha.
kiedy jest bład, czy ten restart?
kiedy jest bład, czy ten restart?
A moze ktos wie jak go zainstalowac bo mi sie instaluje i blad. Kompa mam calkiem calkiem ale te bledy juz powyjmowalem wiekszosc zeczy z kompa i nic nie pomaga. Poprostu 99% i restart i koniec po instalce. I tak mi sie dzieje tylko na najnowszej wersji Longhorna (beta 8) )
wujo:Longhorn ma dość duźe wymagania jako system operacyjny.
Procesor wg nieoficjalnych informacji : ok. 2Ghz !!!
Ram: 512 mb DDR 266/333/400 (Przy procesorze mniejszym niź 1.7 ghz powyźej 512!!)
Grafika: Longhorn pobiera 16 mb grafiki systemowej, takźe karty (16,32,64)
System bedzie zajmowal ok. 2.5 Gb
Takie info podają, ale na słabszym chpdzi i dobrze.
A wystarczy uźyc XPLite i juź ma tylko 1GB
wujo:nie pasuja z xp
Pasują.
Longhorn ma dość duźe wymagania jako system operacyjny.
Ram: 512 mb DDR 266/333/400 (Przy procesorze mniejszym niź 1.7 ghz powyźej 512!!)
nie pasuja z xp
Prezes888:Są tylko problemy z grfiką ATI (nie ma sterowników).
jak nie ma jak sa (zwykle z Xp dajesz i jest ok.)
Hej :D
Ja mam celeron 2.4 na Asua p4s8x–x z 512 DDR i chodzi nieźle. Są tylko problemy z grfiką ATI (nie ma sterowników)
A sieć lata jak "F16" :wink:
Pozdro.
Ja mam celeron 2.4 na Asua p4s8x–x z 512 DDR i chodzi nieźle. Są tylko problemy z grfiką ATI (nie ma sterowników)
A sieć lata jak "F16" :wink:
Pozdro.
Wymagania do tego pre os`u nie są oficjalnie znane, system nie wyszedł jako Final, więc trudno o jednoznaczną odpowiedz co do wymagań.
Co do poprawek to nie ma co tu poprawiać, bo to jest pre beta, tworzone są nowe wersje a nie poprawki do juź dostępnych.
Poprawki będą dostępne do Final`a, ale za kilka lat.
Co do poprawek to nie ma co tu poprawiać, bo to jest pre beta, tworzone są nowe wersje a nie poprawki do juź dostępnych.
Poprawki będą dostępne do Final`a, ale za kilka lat.
Strona 1 / 1