IKS CS 1.6 Server – 83.238.44.3:27015
Witam wszystkich Maniakow:)
Zapraszam na server do wspanialej gry jaka jest Counter Strike 1.6, wiecej info piszcie na gg:D
Zapraszam na server do wspanialej gry jaka jest Counter Strike 1.6, wiecej info piszcie na gg:D
Odpowiedzi: 10
IP –> malyserv.servecounterstrike.com
zapraszamm cs 1.6
–14 slotów
– ciągła opieka admów
– poprostu SPOKOO
zapraszamm cs 1.6
–14 slotów
– ciągła opieka admów
– poprostu SPOKOO
Jest bardziej pRo(CS1.6) – podobno, grałem ale tylko po lanie i to krótko (nie, nie mam ochoty na odświerzenie tej gry)
Condition Zero to w sumie to samo co 1,6 + tryb single player + nowe mapy i chyba nowe modele postaci.
Condition Zero to w sumie to samo co 1,6 + tryb single player + nowe mapy i chyba nowe modele postaci.
Pewnie w Source to juz inny silnik itd :D, ale moim zdaniem CS 1.6 bardziej wciaga :P
grafika w cs source jest sporo lepsza od tej w cs condition zero?pytam bo nie gralem w cs source
Spiderko a w CS 1.6 wogle niegrales :D??
jak tak to musim zagrac – obojetnie na jakim servie:D
jak tak to musim zagrac – obojetnie na jakim servie:D
Grałem kiedyś w CS:ConditionZero jakieś 2 miesiące, potem rok w CS:Source.
a Ty Spiderko w ogóle w cs'a grasz? myślałem, źe Ciebie bardziej klimaty wojenne interesują.
Taa a świstak siedzi i zawija...
Ja np mam steamy, tylko ile juz bylo sytuacji ze stamy kradli wg mnie najlepszymi serverami do CS'a sa lanowe z duzo powodow jedyny minus to ze na lanie najczesciej mozna spotkac cheatera ale to juz admina robota zeby go wykopac ;P. Duzo wiary gra, mila atmosfera, itd!! :)
pozdro:))
pozdro:))
Kolejny piracki serwer "jednego dnia"?
Zanotować wypada IP 83.238.44.3
Zanotować wypada IP 83.238.44.3
Strona 1 / 1