Ikony
Witam wszytskich... Od kilku dni mam Windowsa XP. System nie jest zly , dla mnie moze byc. Jest jeden problem... Nie cierpie odtwarzcza WMP 9 , to kombajny , ktory mi nie jest potrzebny. Oczywiscie juz zmienilem ustawienia, tak , ze pliki filmowe otwieraja mi sie w WMN 6.4 . Krotko i na temat...
Mam problem ze zmiana ikon plikiw filmowych. Bradzo chce ustawic takie ikony, jakie sa w Windowsach 98 ME itp. Powiedzcie mi , czy takie ikony sa w Windowsie XP, a jesli tak , to gdzie sie one znajduja, zebym mogl je znalesc i zmienic ikony plikow folmowych. To jest dla mnie wazne i jesli jest tu jakis fachman od tych rzeczy , to bardzo go prosze o pomoc.
Licze , ze ktos mi odpowie na moj wpis. Ogolnie , nie wiem dlaczego ludzie tak marudza na temat Windowsa XP. Mi sie na nim dobrze pracuje. Obywatele, nie ma co ukrywac , ten system sostal stworzony dla szybkich komputerow. Minimum procesorek 1G. He , he... Mialem XP na starszym kompie ( procesor Celeron 433 ) , wszytsko wolno chodzilo, ale teraz mam 1.8 G i nie moge nadazyc za otwietaniem sie plikow itp.
Podstawa to: INSTALOWANIE PROGRAMOW Z KTORYCH KORZYSTACIE.NIE INSTALOWAC WSZYTSKIEGO , TYLKO TO CO JEST WAM POTRZEBNE DO PRACY. ZAMIM COS ZAINSTALUJESZ , TO ZASTANOW SIE CZY NAPRAWDE JEST CI TEN PROGRAM POTRZEBNY. WAZNE !!! NOWE WERSJE PROGRAMOW NIE SA WCALE LEPSZE OD STARSZYCH WERSJI Z KTORYCH JESTESCIE ZADOWOLENI.ZAZWYCZAJ NOWA WERSJA PROGRAMU , TO WOLNIIEJSZE JEGO DZIALANIE I SPOWOLNIANIE PRACY KOMPA.
AMEN !!!
POZDRAWIAM
Mam problem ze zmiana ikon plikiw filmowych. Bradzo chce ustawic takie ikony, jakie sa w Windowsach 98 ME itp. Powiedzcie mi , czy takie ikony sa w Windowsie XP, a jesli tak , to gdzie sie one znajduja, zebym mogl je znalesc i zmienic ikony plikow folmowych. To jest dla mnie wazne i jesli jest tu jakis fachman od tych rzeczy , to bardzo go prosze o pomoc.
Licze , ze ktos mi odpowie na moj wpis. Ogolnie , nie wiem dlaczego ludzie tak marudza na temat Windowsa XP. Mi sie na nim dobrze pracuje. Obywatele, nie ma co ukrywac , ten system sostal stworzony dla szybkich komputerow. Minimum procesorek 1G. He , he... Mialem XP na starszym kompie ( procesor Celeron 433 ) , wszytsko wolno chodzilo, ale teraz mam 1.8 G i nie moge nadazyc za otwietaniem sie plikow itp.
Podstawa to: INSTALOWANIE PROGRAMOW Z KTORYCH KORZYSTACIE.NIE INSTALOWAC WSZYTSKIEGO , TYLKO TO CO JEST WAM POTRZEBNE DO PRACY. ZAMIM COS ZAINSTALUJESZ , TO ZASTANOW SIE CZY NAPRAWDE JEST CI TEN PROGRAM POTRZEBNY. WAZNE !!! NOWE WERSJE PROGRAMOW NIE SA WCALE LEPSZE OD STARSZYCH WERSJI Z KTORYCH JESTESCIE ZADOWOLENI.ZAZWYCZAJ NOWA WERSJA PROGRAMU , TO WOLNIIEJSZE JEGO DZIALANIE I SPOWOLNIANIE PRACY KOMPA.
AMEN !!!
POZDRAWIAM
Odpowiedzi: 8
Tak, otrzymalem plik, DUZE DZIEKI !!!
PS. Ja tez nie siedze tylko w sieci :)
Teraz juz mam wszytsko dobrze ustawione.
Pozdrawiam
PS. Ja tez nie siedze tylko w sieci :)
Teraz juz mam wszytsko dobrze ustawione.
Pozdrawiam
Juź wysłałem maila. Nie siędzę cały czas przy kompie, źeby natychmiast zareagować. Zresztą łącze się przez modem. Doba to moim zdaniem nie jest tak strasznie długo. Trochę cierpliwości.
Juź wysłałem maila. Nie siędzę cały czas przy kompie, źeby natychmiast zareagować. Zresztą łącze się przez modem. Doba to moim zdaniem nie jest tak strasznie długo. Trochę cierpliwości.
Minela doba , a ja nie widze od ciebie wspomnianego pliku , rozmysliles sie???
PS. Plik musisz wyslac w zipie , inaczej poczta go nie przepusci...
Pozdrawiam :wink:
PS. Plik musisz wyslac w zipie , inaczej poczta go nie przepusci...
Pozdrawiam :wink:
Ok, dzieki za reakcje. Juz wyslalem ci priv. wiadomosc , w ktorej podalem namiarki.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
No faktycznie tych ikon tam nie ma. Podaj mi maila to ci przyślę plik z ikonami.
Witam ponownie... To jest plik w system32 quartz.dll w ktorym sa ikiny typowe dla widowsa, dla plikow mpg avi , brak jednak typowej ikony dla formatu wmv , czy asf. Jesli ktos wie , gdzie sie te ikony w systemie ukrywaja , niech da mi znac. Oczywiscie wdziecznosc moja bedzie ogromna.
Kolega , ktory mi odpowiedzial nie pomogl mi, bo tych ikon w podanym pliku dll nie ma, ale i tak dzieki za odpowiedz.
Pozdrawiam
Kolega , ktory mi odpowiedzial nie pomogl mi, bo tych ikon w podanym pliku dll nie ma, ale i tak dzieki za odpowiedz.
Pozdrawiam
Skopiuj sobie plik shell32.dll z win98 do jakiegoś folderu (ale nie systemowego) i przy zmianie ikony wybierz ten plik, a potem wybierz ikonę.
Strona 1 / 1