Ikony w zasobniku
Macie moźe pojęcie, czy istnieje jakiś sposób zarządzania ikonami w zasobniku?
U mnie ikony pojawiają się i znikają kiedy i jak chcą.
Juź nie mogę...
Pomóźcie proszę...
P.S.
Wesołych Świąt
U mnie ikony pojawiają się i znikają kiedy i jak chcą.
Juź nie mogę...
Pomóźcie proszę...
P.S.
Wesołych Świąt
Odpowiedzi: 6
Obawiam się, źe wszystkie poprawki (oprócz – .NET.Framework 1.1) mam zainstalowane... :(
Moźe pomoźe wgranie poprawki krytycznej do IE?
Z reguły ikony znikają przy włączaniu komputera; tzn. po włączeniu nie ma tych, które były przed wyłączeniem (a chciałbym aby były zawsze)...
Nie wiem, czy to ten sam problem, ale u mnie czasami występuje coś, co jak wyczytałem nazywa się reset explorera (jeźeli dobrze pamiętam). Wtedy to z zasobnika znikają niektóre ikonki (np. GG), a niektóre tam pozostają. Czy w trakcie, jak znikają Ci te ikonki – znika na moment pasek zadań?
Dziękuję bardzo, nie o to mi jednak chodziło, pewnie źle coś napisałem.
To, źe ikony są ukrywane – rozumiem, i pochwalam (wszak sam wybieram, które mają się ukrywać).
U mnie jednak ikony znikają z zasobnika. Przy kaźdym kolejnym włączeniu komputera obok zegara pojawiają się inne.
Ostatnio wyparowała mi nawet ikonka GG. Tragicznie obsługuje się komunikatora, bez jego ikony w zasobniku.
Pomocy!
To, źe ikony są ukrywane – rozumiem, i pochwalam (wszak sam wybieram, które mają się ukrywać).
U mnie jednak ikony znikają z zasobnika. Przy kaźdym kolejnym włączeniu komputera obok zegara pojawiają się inne.
Ostatnio wyparowała mi nawet ikonka GG. Tragicznie obsługuje się komunikatora, bez jego ikony w zasobniku.
Pomocy!
Prawym klawiszem myszki na pasku zadań/właściwości/odznacz ukrywanie nieaktywnych ikon.
Strona 1 / 1