ikony w tray_u ???
Witam.
Co zrobić by po uruchomieniu komputera gg było w tray_u bo za kaźdym razem muszę od nowa go instalować by się pokazało. Sprawdzałem w reg cleaner i jest umieszczone w tray_u ale sie nie wyświetla.
Z góry dziękuję za pomoc.
windows xp pro. sp2
Co zrobić by po uruchomieniu komputera gg było w tray_u bo za kaźdym razem muszę od nowa go instalować by się pokazało. Sprawdzałem w reg cleaner i jest umieszczone w tray_u ale sie nie wyświetla.
Z góry dziękuję za pomoc.
windows xp pro. sp2
Odpowiedzi: 6
włącz opcję automatycznego ładowania gg przy starcie systemu przy instalacji, ewentualnie jeźeli nie w tym problem to dodaj pozycję do autostartu aby uruchamiał plik gg.exe (przykładowo programem) regcleaner
moźe wystarczy reset kompa? u mnie tez tak było.A źeby ikonka była w tayu wcale nie trzeba mieć w gg zaznaczona opcje autostartu! bo ja nie mam i jakoś ikonka w trayu sie pojawia
moze uzywales jakiegos programu do zmiany ustawien windows? w tweak xp pro mozna np. wlaczyc aby programy uruchamiane z klucza Run w rejestrze nie statowaly.
to tylko ja:mam to zaznaczone jak i zaznaczam przy instalacji by uruchamiane było przy starcie komputera ale nadal się nie pokazuje w tray_u i trzeba uruchamiać ręcznie .
Sprobuj to odptaszkowac i wsadzic GG do autostartu
Proces gg.exe widnieje po uruchomieniu w tasku??
bmalz:Ustawienia > Uzytkownik
zaznacz: Uruchamiaj GG...
mam to zaznaczone jak i zaznaczam przy instalacji by uruchamiane było przy starcie komputera ale nadal się nie pokazuje w tray_u i trzeba uruchamiać ręcznie .
Ustawienia > Uzytkownik
Strona 1 / 1