ikony longhorn na xp

mam juz theme longhorna na xp czas na ikonki :D czy istnieje cos takiego na necie ?? szukam poprostu ikonek z longhorna (jesli sa inne niz w xp) na moj poczciwy system.. pomocy bo na google nic nieznalazlem

Odpowiedzi: 6

neo340:check–it jak moźesz to podaj linka do tego sidebar czy jak się to tam nazywa, chodzi mi o to cudeńko co masz po lewej stronie pulpitu
Podał MarcinX ale to co podał to chyba sidebar ktory jest duzo duzo gorszy niź smartbar ..Uźywałem sidebara i jest duzo brzydszy i wogule.. Podaje line do tego smartbarxp.com...
Gieras:no rzeczywiscie skumalem potem na screeny w necie i sa takie same jak w xp sorry za topic
ps CHECK–IT nie denerwuje cie ten side bar ?? czy poprostu sie przyzwyczailes ?? bo ja mialem go przez dwa dni i mi przeszkadzal w przegladaniu strron bo zajmowal miejsce
ps2 co to masz za komunikator na screenie ?? gg ale z jakias skorka ?? podaj link albo napisz cos wiecej
Ja juź się do tego przyzwyczaiłem i bez tego źyć nei moge... :!: :!:
CHECK–IT
Dodano
27.10.2003 16:29:14
nowa tapeta dfo longhorna http://www.winbeta.org/winbeta/element/WLH–PDC–Bliss.Wallpaper.jpg

Dodano
27.10.2003 08:48:33
no rzeczywiscie skumalem potem na screeny w necie i sa takie same jak w xp sorry za topic :oops:
ps CHECK–IT nie denerwuje cie ten side bar ?? czy poprostu sie przyzwyczailes ?? bo ja mialem go przez dwa dni i mi przeszkadzal w przegladaniu strron bo zajmowal miejsce
ps2 co to masz za komunikator na screenie ?? gg ale z jakias skorka ?? podaj link albo napisz cos wiecej
gieras
Dodano
27.10.2003 08:46:38
no dzięki wielkie za link i źe tak szybko :D :D :D
neo340
Dodano
27.10.2003 00:58:57
check–it jak moźesz to podaj linka do tego sidebar czy jak się to tam nazywa, chodzi mi o to cudeńko co masz po lewej stronie pulpitu :D :D :D
neo340
Dodano
27.10.2003 00:17:25
Było jeszcze dodać z longhorna pre,pre,pre,pre, itd alpha!!!!!!! Nie ma innych z tego co wiem..Moj screen
CHECK–IT
Dodano
26.10.2003 21:55:32
gieras
Dodano:
26.10.2003 19:12:46
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1