ikonky obok zegara
jest taki program darmowy chyba niemiecki ktory powoduje ze obok zegarka pojawia sie jego ikona i do tej ikony mozna schowac wszystkie inne niepotrzebnie widniejace skroty. Zna ktos nazwe tego programu ?
Odpowiedzi: 7
W dziale XP zanjdziesz przyklejony temat o 16 bitowym blablabla.
sciagnalem z dwoch innym stron to i faktycznie ogladajac screen to to jest to
tylki przed zainstalowaniem wywala mi cost takiego
"16–bitowy podsystem windows to w naglowku"
a w tresci napisane jest tak
"c:windowssystem32autoexec.nt. Ten plik systemowy nie nadaje sie do uruchomienia aplkacji systemu ms–dos lub microsoft windows. wybierz przycisk zamknij aby zakonczyc dzialanie aplikacji "
ZAKONCZ IGNORUJ
jak zrobic aby sie zainstalowalo?
tylki przed zainstalowaniem wywala mi cost takiego
"16–bitowy podsystem windows to w naglowku"
a w tresci napisane jest tak
"c:windowssystem32autoexec.nt. Ten plik systemowy nie nadaje sie do uruchomienia aplkacji systemu ms–dos lub microsoft windows. wybierz przycisk zamknij aby zakonczyc dzialanie aplikacji "
ZAKONCZ IGNORUJ
jak zrobic aby sie zainstalowalo?
Co ten temat ma wspolnego z dzialem o XP ? Zauwazyles ze forum podzielone jest na dzialy tematyczne ? I ze istnieje dzial Programy ?
USE GOOGLE!
to to? http://www.wintotal.de/softw/index.php?rb=39&id=460
to to? http://www.wintotal.de/softw/index.php?rb=39&id=460
tamten byl duzo lepszy co wczesniej mialem. I darmowy z tego co pamietam. Wydaje mi sie ze lepszy byl. po wejsciu w niego miales 4 opcje tylko
1 dodaj pojedyncza ikonke
2 add all
i na odwrot
chowal on pod swoja ikona inne. No nic poczekam moze ktos akurat bedzie wiedzial to napisze/ dzieki z gory
1 dodaj pojedyncza ikonke
2 add all
i na odwrot
chowal on pod swoja ikona inne. No nic poczekam moze ktos akurat bedzie wiedzial to napisze/ dzieki z gory
nie wiem czy ten program jest niemiecki :) ale oferuje to i wiele innych ciekawych opcji – trayit! się zwie, use google.
nie wiem czy ten program jest niemiecki :) ale oferuje to i wiele innych ciekawych opcji – trayit! się zwie, use google.
Strona 1 / 1