ikonki w pasku autostartu
witam
mam dosc nietypowe ptyanie mianowicie jak zrobic zeby dana ikonka programu ktroy jest odpalony zniknela z paska autostartu a zeby program byl dalej aktywny w procesach?
pozdrawiam
mam dosc nietypowe ptyanie mianowicie jak zrobic zeby dana ikonka programu ktroy jest odpalony zniknela z paska autostartu a zeby program byl dalej aktywny w procesach?
pozdrawiam
Odpowiedzi: 6
Autoukrywanie paska nie jest rozwiązaniem ?
Jeźeli nie, to tylko zewnetrzne tweakery Ci pomogą. (tylko to następny soft jaki trzeba instalować)
Jeźeli nie, to tylko zewnetrzne tweakery Ci pomogą. (tylko to następny soft jaki trzeba instalować)
sory zle przeczytalem 8)
heheh to wiem a mi nie chodzi o to gdyz to chowanie sie niektorych ikonek jest upierdliwe i po pewnym czasie zaczelo mnie to draznic az to wylaczylem mi chodzi zeby ikonki bywly widoczne ale zeby tylko niektory poprostu usunac z paska
a z tym show czy load to gdzie w rejestrze mam tego szukac:>
a z tym show czy load to gdzie w rejestrze mam tego szukac:>
Prawym na zegar wlasciwosci > na dole zaznaczasz ukryj ikony nieaktywne klikasz dostosuj
tam mozesz sobie zmienic na ukrywaj zawsze lub gdy nieaktywny
tam mozesz sobie zmienic na ukrywaj zawsze lub gdy nieaktywny
ja chcialbym ukryc sobie ikonki Turbo Torenta i edonkeya gdyz i tak juz mam duzo ikonek w pasku autostartu a te programy sa odpalone w wiadomym celu i i tak nic na nich nie robie weic chcialbym zeby one byly ale niewidoczne zeby mi nie przeszkadzaly.
Przy niektórych programach są takie opcje, badź w ich ustawieniach przy instalacji, badź w rejestrze – jakie show czy load.
Musisz dobrze się przyjrzeć temu "Twojemu" czy tak ma.
Musisz dobrze się przyjrzeć temu "Twojemu" czy tak ma.
Strona 1 / 1