Ikonki (dziwne, kwadraciki)
:cry: Mam problem z ikonami.
Na pulpicie ( i nie tylko bo w folderach tez), nie wyswietlają mi się ikonki probramów, a zamiast nich mam tylko czarne kwadraty. Jaka ,moźe byc tego przyczyna ?? Czy mogę sama temu zaradzić ?? Błagam... pomóźcie !!!
Na pulpicie ( i nie tylko bo w folderach tez), nie wyswietlają mi się ikonki probramów, a zamiast nich mam tylko czarne kwadraty. Jaka ,moźe byc tego przyczyna ?? Czy mogę sama temu zaradzić ?? Błagam... pomóźcie !!!
Odpowiedzi: 12
Biedny Pawek ciągle mu dokuczacie :lol: :wink:
Pawek:No i luzik...Z języczkiem Pawełek Ci pozwalają, czy tylko w policzka dajesz :lol:
No a jak... 8)
Tego własnie usiłujemy się dowiedzieć . :lol:
PS.
Gdybyś miał problemy z rozróźnieniem to moźe w googlach coś znajdziesz :wink:
No i luzik...
No a jak... 8)
Z języczkiem Pawełek Ci pozwalają, czy tylko w policzka dajesz :lol:
No a jak... 8)
Pawek:No właśnie... Niech Wam będzie – Wam pozwalam mówić na mnie Pawełek, Wasz zaawansowany wiek pozwala Wam na to :mrgreen:
Bóg zapłać, synku :mrgreen:
Pawek:A z dzięwczetami uwielbiam się całować – jak jest okazja – zazdrośniki :lol:
Z języczkiem Pawełek Ci pozwalają, czy tylko w policzka dajesz :lol:
Pawek:Was juź nikt nie chce to się czepiacie :P
buuahahahaha :lol: :lol: ale dowcip :wink:
No właśnie... Niech Wam będzie – Wam pozwalam mówić na mnie Pawełek, Wasz zaawansowany wiek pozwala Wam na to :mrgreen:
A z dzięwczetami uwielbiam się całować – jak jest okazja – zazdrośniki :lol: Was juź nikt nie chce to się czepiacie :P
A z dzięwczetami uwielbiam się całować – jak jest okazja – zazdrośniki :lol: Was juź nikt nie chce to się czepiacie :P
[quote user="Pawek"]
Co Ty mi tu opinię psujesz... :mrgreen:
EL NINO:drugie, Pawełek nie lubi sie calowac z dziewczynami :lol: .
:shock: To było o Tobie ?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PS.
Pewnie tylko załapać się chciałeś – amator cudzych jabłek :lol: :wink:
Pawek:EL NINO:drugie, Pawełek nie lubi sie calowac z dziewczynami :lol: .
To tylko fakty, tylko fakty... :mrgreen:
EL NINO:drugie, Pawełek nie lubi sie calowac z dziewczynami :lol: .
Nie Paweł a Pawełek :P :wink: . Inaczej sie obrazi :mrgreen: .Magd@:Paweł ...
P.S. Po drugie, Pawełek nie lubi sie calowac z dziewczynami :lol: .
Paweł – jesteś wielki – to co mi napisałes pomogło i znów mam ikonki. Ale sie cieszę. Wielka Buźka dla Ciebie :P
prawy przycisk na pulpicie , właściwości , zakładka wygląd i tam przycisk efekty .. zobacz i pokombinuj bo moźe tam któraś z opcji jest niepotrzebnie zaznaczona lub odznaczona :)
chyba źe ewentualnie moźe to być wina jakiegoś feleru z RAMem bo kiedyś miałem podobny problem
chyba źe ewentualnie moźe to być wina jakiegoś feleru z RAMem bo kiedyś miałem podobny problem
To będzie tak: (jeśli masz Windows XP SP1)
1. Ściągnij, zainstaluj i uruchom program z załącznika
2. Wejdź do zakładki Repair, a następnie wybierz 'Rebuild Icons' i Repair Now...
3. Po chwili powinien ustawić ikony na domyślne i nie powinno być juź problemu...
Chyba, źe Twój problem wynika z wady sprzętu (np. za bardzo podkręconej karty graficznej lub procesora)
PS. W załączeniu jest teź Tweak UI dla Windowsa98, ale tam juź nie pamiętam jak się dokonuje naprawy... Tyle pamiętam, źe instaluje się go poprzez naciśnięcie prawym na plik tweakui.inf i wybranie 'Zainstaluj'. Później w panelu sterowania pojawiała się nowa ikona...
1. Ściągnij, zainstaluj i uruchom program z załącznika
2. Wejdź do zakładki Repair, a następnie wybierz 'Rebuild Icons' i Repair Now...
3. Po chwili powinien ustawić ikony na domyślne i nie powinno być juź problemu...
Chyba, źe Twój problem wynika z wady sprzętu (np. za bardzo podkręconej karty graficznej lub procesora)
PS. W załączeniu jest teź Tweak UI dla Windowsa98, ale tam juź nie pamiętam jak się dokonuje naprawy... Tyle pamiętam, źe instaluje się go poprzez naciśnięcie prawym na plik tweakui.inf i wybranie 'Zainstaluj'. Później w panelu sterowania pojawiała się nowa ikona...
Strona 1 / 1