Ikona "Moj komputer nie dziala"POMOCY

Witam,moze ktos podpowie co robic w wypadku gdy klikam na ikone moj komputer,pojawia sie wyszukiwanie,ten sam problem mam z "moje dokumenty","moje obrazy","moja muzyka".Do tego dochodzi pare innych klopotow.Nie moge sie dostac do swoich dyskow,wymiennych tez.O co w tym chodzi,mam xp home service pack 2 ,ale po aktualizacjach service pack 3.Prosze o pomoc!!!](*,)

Odpowiedzi: 3

[url=http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=posts&t=108100]Przyklejony jak wół do wrót: [FAQ] w tym dziale[/url] Znajdź sobie link pt.: "Wyszukaj zamiast otwórz" kliknij na niego i zastosuj się do porady. I tu też napominam: nie dubluj temtów. Tym bardziej, kiedy odpowiedzi są w zasięgu myszki. Trzeba tylko pogrzebać w szukajce.
XanTyp
Dodano
22.11.2009 18:56:51
Service pack 3 byl juz dosc dawno aktualizowany,mysle wiec ze to nie to.Przy otwieraniu folderow wyskakuje okno za pomoca jakiego programu chce otworzyc lub wyszukiwanie.Chyba przeskanowalem juz wszystkim mozliwym,rejestr wyczyszczony do niklu,nie mam zabardzo pomyslow.
cypis71
Dodano
22.11.2009 17:52:31
Odinstaluj SP3 i sprawdź wyniki - o ile oczywiście problemy rozpoczęły się [b]po[/b] zainstalowaniu tej aktualizacji. Enigmatyczne "parę innych kłopotów" za bardzo nie rozjaśnia sytuacji. Maksimum przedstawionych objawów = maksimum pomocy (vide -> moja sygnaturka). edit// W trybie awaryjnym przeskanuj komputer AV, wyczyść rejestr i co ci tam jeszcze przyjdzie na myśl.
XanTyp
Dodano
22.11.2009 16:04:46
cypis71
Dodano:
22.11.2009 01:08:56
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1