Ikona koło zegarka "BEZPIECZNE USUWANIE SPRZĘTU"
Mam Windowsa XP Professional i zainastalowłem ostatni nowy modem ISDN. Wszystko zainstalowało się ok i działa tez ok ale pojawiła się ikonka koło paska zadań tuź obok zegarka z taką zieloną strzałką a nazywa się "BEZPIECZNE USUWANIE SPRZĘTU" przeczytałem w pomocy źe to wyświetla się jak uźądzenie jest PLUG PLAY i moźna je łatwo usunąć ale jest jeden problem [b]JA NIE CHCĘ ABY TA IKONKA SIĘ TAM POJAWIAŁA [b]jak to zrobić?
Odpowiedzi: 9
W moim przypadku tylko skaner. Drukarka nie ma tej ikony.
Fakt, ze nie wszystkie USB.Wlasnie zauwazylem ze np programator kart TV nie korzysta z tego a drukara i skaner tak:)
Co do postu "vtu" to ni cholery nie kumam :? :roll: :wink:
Co do postu "vtu" to ni cholery nie kumam :? :roll: :wink:
vtu:MStart–Otwórz–msconfig/o.k. i w zakładce 'uruchamianie' usuń co Ci potrzeba.
Przeczytaj ten post jeszcze raz i zastanów się o czym piszesz.
Ta ikona nie dotyczy wszystkich sprzętów USB. Chodzi głównie o skanery i inne urządzenia "podłączane na szybko".
MStart–Otwórz–msconfig/o.k. i w zakładce 'uruchamianie' usuń co Ci potrzeba.
Na moj gust dotyczy to urzadzan USB, w win2000 potrafilo sie kaszanic gdy wylaczyles np drukarke USB to byl jakis komunikat o bledzie(nie pamietam) :roll: Neostradke tez masz pod USB wiec....wszystko jasne(chyba :wink: ):)
A wlasnie co do usuwania ikonek z systray to tez juz o to pytalem...ale chyba nikt nie wie :? :lol:
A wlasnie co do usuwania ikonek z systray to tez juz o to pytalem...ale chyba nikt nie wie :? :lol:
Ja teź mam ten problem i mam Neostrade+ i właśnie nie wiem o co w tym chodzi
:? :? :? :? :?
:? :? :? :? :?
JA NIE CHCĘ ABY TA IKONKA SIĘ TAM POJAWIAŁA
Ej, SLAY3R, on po prostu nie chce, zeby ta ikonka się tam pojawiała, czyli moja rada dotyczy tematu. Ja mam z kolei dokładnie przeciwny problem. Ja chce, zeby się pojawiała, a sie nie pojawia – na liście w opcjach paska tez jej nie ma... :(
No i co to da, to tylko ukryje ikonę, ale nie usunie przyczyny tego problemu.
winiak zainstaluj nowsze sterowniki do tego modemu.
winiak zainstaluj nowsze sterowniki do tego modemu.
Poszukaj dobrze na forum, mnóstwo było o tym topiców...
Eh... Niech strace :wink: Prawym na wolna przestrzeń paska––>własciowsci––>dostosuj––>i tam ustaw ta ikone jako zawsze ukrytą
Eh... Niech strace :wink: Prawym na wolna przestrzeń paska––>własciowsci––>dostosuj––>i tam ustaw ta ikone jako zawsze ukrytą
Strona 1 / 1