IEXPLORE.EXE ?? :/
Witam wszystkich :) Miałem dziś taki problem otóź sformtowałem dysk i zacząłem instalować wszystkie potrzebne mi programy.i zainstalowałem Black Ice'a ( FV ) po instalacji pojawil sie w trayu, jednak gdy na niego najechałem to zniknąl :? to samo z AV mam AntiVir Personal.Zacząlem skanować wszytskim progsami ajkie miałem :] SpyBot,Ad–aware,Hijack This 1.99.0 i AV.Znalazło klika rzeczy, usunąlem je i było to samo.Gdy wchodziłem do Rejestru albo Narzędzi konfiguracji systemu ( msconfig ) to okienka po chwili same się zamykały.W Menadźerze zadań spostrzegłem dziwny proces, którego nigdy nie miałem :? – IEXPLORE.EXE – nie iexplorer.exe. Usunąłem ten proces z autostartu i wszystko jest w porządku, plik był w C:windowssystem32IEXPLORE.EXE Co to było?? Pozdrawiam :]
Odpowiedzi: 11
rah_im:no w system32 chyba napisałem
Wiec sprawa załatwiona
Mozesz jeszcze posprzatac po nim przy pomocy HJT i wywalajac wpisy recznie w rejestrze
no w system32 chyba napisałem
rah_im:spoko spoko nie denerwujemy sie :) No ja mialem iexplore.exe :P
Dobrze ale gdzie on byl w system32 czy w Program Files ?? :wink:
Jesli w system32 to byl to Sdbot
spoko spoko nie denerwujemy sie :) No ja mialem iexplore.exe :P
No to w koncu jak ma sie nazywac ? IEXPLORE.EXE czy ieplorer.exe, bo juz sie zaczynasz platac w zeznaniach ?
Czlowieku, wielkosc liter nie ma najmniejszego znaczenia. Ty miales wirusa nazywajacego sie identycznie w windowssystem32 i nalezalo go usunac. Chocby nawet byl pisany rozowym tuszem. Prawidlowy plik znajduje sie w Program files – obojetnie jak duzymi literami pisany.
Czlowieku, wielkosc liter nie ma najmniejszego znaczenia. Ty miales wirusa nazywajacego sie identycznie w windowssystem32 i nalezalo go usunac. Chocby nawet byl pisany rozowym tuszem. Prawidlowy plik znajduje sie w Program files – obojetnie jak duzymi literami pisany.
Z Program Files jest iexplore.exe ( prawidłowy )
A ten co ja miałem to IEXPLORE.EXE
Chyba jest róźnica – litery :D
A ten co ja miałem to IEXPLORE.EXE
Chyba jest róźnica – litery :D
Moze najpierw sprawdzisz ? Bo moze jeslibys taki kit mojej tesciowej wciskal, to by Ci uwierzyla.rah_im:Ma być iexplorer.exe ale małymi literkami :P
Iexplore.exe a expoler.exe to dwa rozne pliki. Nie myl ich z soba.
EL NINO:Wlasnie ma byc IEXPLORE.EXE, tyle tylko, ze systemowy jest w Program files :wink: .
Ma być iexplorer.exe ale małymi literkami :P
IEXPLORE.EXE + System 32 = wirus :wink:
Wlasnie ma byc IEXPLORE.EXE, tyle tylko, ze systemowy jest w Program files :wink: .rah_im:dziwny proces, którego nigdy nie miałem :? – IEXPLORE.EXE – nie iexplorer.exe.
bankowo jakiś robal....wywal jeden temat bo po co ci dwa takie same:|
Strona 1 / 1