iexplore.exe – otwartych kilkadzisiąt procesów
witam,
mam spory problem, po uruchomieniu kompa, zaczyna mi się uruchamiać jeden po drugim explore.exe, tzn. nie odpalaja mi sie przeglądarki, tylko widze to w procesach. Co z tym zrobić? Skanowałem Avastem, AdAwarem i HijackThis i dlaj nic. POMOCY!!!
mam spory problem, po uruchomieniu kompa, zaczyna mi się uruchamiać jeden po drugim explore.exe, tzn. nie odpalaja mi sie przeglądarki, tylko widze to w procesach. Co z tym zrobić? Skanowałem Avastem, AdAwarem i HijackThis i dlaj nic. POMOCY!!!
Odpowiedzi: 8
:arrow: http://it.trendmicro–europe.com/enterprise/security_info/ve_detail.php?id=59044&VName=WORM_DUMARU.AI&VSect=T
No to teraz albo ktos Ci zaproponuje jakis ciekawy program do usuniecia tego, albo walisz format c :roll: ...
Winchester:No to laduj sie na www.mks.com.pl i sprawdzaj tam. Maja najnowsze bazy wirusow – to moze cos wykryje :roll:
ok, wykrył netda.exe i netdc.exe
I dalej nic...
No to laduj sie na www.mks.com.pl i sprawdzaj tam. Maja najnowsze bazy wirusow – to moze cos wykryje :roll:
dzięki za pomoc ale nic podejzanego nie znalazłem, Mój Menadźer wygląda tak jak w załączniku, po kilku minutach robi się ponad 300 procesów!
Nie mam pojecia co robić
Nie mam pojecia co robić
O ile pamietam, to WORM_LOVGATE.X uruchamial iexplorera. Zobacz moze czy masz cos dopisane w HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
i co jest w Autostarcie w msconfigu.
O ile pamietam, to WORM_LOVGATE.X uruchamial iexplorera. Zobacz moze czy masz cos dopisane w HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun