IE9 problem z sesją
Witam. Mam pytanie dotyczące IE9 i ostatniej sesji. Mianowicie, czy jest możliwość ustawienia ostatniej sesji jako domyślnej (na stałe)? czasami zdarza mi się zrobić "kiksa" przy zamykaniu IE9 (były otworzone np. 2 niezależne przeglądarki: jedna z interesujacą mnie sesją zawierającą kilka otwartych zakładek, a druga z jedną otwartą zakładką) i w takim momencie zamykam jako ostatnią przeglądarkę tą nie interesującą mnie!!! Oczywiście mogę dojść do tych zakładek wchodząc w historię np. z poprzedniego dnia (ale czasami jest tego bardzo dużo zwłaszcza gdy ktoś siedzi cały dzień w internecie.
Druga sprawa dotyczy sprawdzania pisowni podczaspisania tego e-maila , czy może przeglądarka sprawdzać to automatycznie?
Dziękuję za odpowiedź.
Na pierwszą sprawe znalazłem odpowiedź: Przetestowałem w IE9 opcje internetowe i tam w zakładce "strona główna" wpisałem kilka adresów, które otworzyły mi się przy restarcie IE9.
Odpowiedzi: 2
Odnośnie sesji to jeszcze nie jest to (porównuję do Opery). Czy jest możliwość zapisania sesji w IE9?
Dziękuję za odpowiedź.
Zobacz czy dodatek IE7Pro nie rozwiązuje problemu z sesją - są tam opcje przywracania sesji - czy jest to to o co Ci chodzi musisz sobie sprawdzić
Na 100% za pomoca tego dodatku masz sprawdzanie pisowni.
Pomimo nazwy ie7pro powinien poprawnie współpracowac z ie7
[url]http://www.ie7pro.com/?language=pl[/url]
Strona 1 / 1