IE6...błędy przy wyświtlaniu stron
ok.... jest problem. niedawno zupelnie rozwalil sie IE. Tzn. moze nie az tak zupelnie, ale niektore stronki, takie jak "interia" czy "wp" wygladaja jak po trzesieniu ziemi :) tabelki sa zupelnie nie tam gdzie trzeba. glowy nie dam, ale wydaje mi sie ze pojawilo sie to po zainstalowaniu javy.. dokladnie sun–java... odintalowanie i wylaczenie oblugi javy tez nie pomaga... HELP
Odpowiedzi: 2
hmm...autoupdate nic nie daje, wywalenie temp–a i cookies tez nic. w samych ustawieniach javy brak jakichkolwiek odnosnikow. oczywiscie wywalenie javy nic nie daje :) to wyglada jak by byly poprzesuwane marginesy, ale ustawienia strony sa tylko do wydruku. moze sie da jakos powiekszyc okno? bo jak narazie to wp–eka mam na 3/4 okna. aha, no i zmina rozdzielczosci tez nic nie daje :) usunac IE raczej sie nie da...chyba :) pozostaje reinstall, ale napewno da sie to jakos zrobic, pytanie jak :?:
hmmm, wyglada rzeczywiscie na problem z java. sprobuj dokonac aktualizacji IE z witryny windowsupdate, z uwglednieniem javy. Jesli to nie pomoze, trzeba by moze popatrzyc w rejestrze na powiazania z java (choc nie jestem pewien czy poskutkuje) a w ostatecznosci przeinstalowac sysa, choc to pewnie najmniej Cie interesuje.
Moze ewentualnie sprobuj usunac samego IE i doinstaluj go ponownie?
Rev.
Moze ewentualnie sprobuj usunac samego IE i doinstaluj go ponownie?
Rev.
Strona 1 / 1