IE zawsze na wierzchu – jak to zmienić ???

Moźe niewielki problem ale bardzo frustrujący.
Nie wiem co zrobiłem a moźe wcześniej tego nie zauwaźałem, ale od jakiegoś czasu po kliknięciu PPM na górnym pasku przeglądarki pokazują mi się opcje "zawsze na wierzchu" i "zawsze przezroczyste" i problem w tym, źe nie mogę odznaczyć "ptaszka" przy opcji "zawsze na wierzchu" ani zaznaczyć opcji "zawsze przezroczyste" :x przez co po uruchomieniu innych programów lub folderów musze wyłączać lub minimalizować przeglądarkę.
Jak to wyłączyć ?? (moźe gdzieś w rejestrze?)

Odpowiedzi: 3

Mcles uźywam Hydravision od zakupu R9700Pro i nie wyobraźam sobie pracy bez tego bajeru.
Aby aplikacja była przydatna musisz ją odpowiednio skonfigurować dla własnych potrzeb.
Wszysto na jej temat znajdziesz w Hydravision Help z Menu Start.
Jeśli jednak się Tobie ona nie przyda i nie będziesz z niej korzystać to poprostu ją usuń z Dodaj/usuń ( nie bedzie to miało wpływu na prace sterownika ).
McScr@by
Dodano
19.11.2004 15:03:02
Dzięki, za rade będzie na przyszłość :) Problem rozwiązałem troche inaczej po wielu kombinacjech :wink: wszedłem do opcji internetowych i ustawiłem na default i wszytko jest ok , oczywiście musiałem sie bawić ponownie z ustawieniami, ale nawaźniejsze źe działa.
mcles
Dodano
19.11.2004 14:42:09
Masz zainstalowany ATi Hydravision do zarządzania monitorami, oknami itp.
Nie musisz dokonywać zmian w rejestrze, aby się tego pozbyć.
Wystarczy wyłączyć działanie ATi Hydravision lub go odpowiednio skonfigurować dla własnych potrzeb.

Przejdz do lokalizacji :
Start – > Wszystkie programy –> ATi Hydravision –> Zamknij Desktop Menager w celu zakonczenia jego pracy.
McScr@by
Dodano
16.11.2004 09:40:57
mcles
Dodano:
15.11.2004 17:55:56
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1