IE nie czyta stron -PILNE
Odpowiedzi: 2
-
[quote=Żółty]Proxy ?? Popatrz w Opcjach internetowych.[/quote] jednym kliknięciem nie ustawila chyba proxy? [quote=Żółty]Inna przeglądarka dziala ??[/quote] Nie mam mozliwośc instalacji innej przeglądarki. Ale pingi dochodza i Outlook ściąga pocztę. [quote=Żółty]To co kliknęła to nie jakiś syf ?? Sprawdź pod tym kątem.[/quote] tam jest wgrana panda av i najnowsza baza wirusów, to też chyba mogę wykluczyć [quote=Żółty]Spróbować tez możesz winsockxpfix uzyć.[/quote] nie, a co to jest? Na razie zbieram pomysły, będę tam za jakieś dwie godziny i muszę wtedy to odkręcić. Masz jeszcze jakieś sugestie?
-
[quote=Demonaz]jednym kliknięciem nie ustawila chyba proxy?[/quote] Niby dlaczego nie ?? [quote=Demonaz]tam jest wgrana panda av i najnowsza baza wirusów, to też chyba mogę wykluczyć[/quote] Nie możesz. [quote=Demonaz]nie, a co to jest?[/quote] [url]http://www.google.com/search?q=winsockxpfix[/url]
[quote=Sfinks]Ostatnio przyszła aktualizacja z Microsoft. przeważnie po tym jest komunikat w antiwirusie " plik wykonywalny IExplore.exe został zmodyfikowany, czy program powinien nawiązać połączenia sieciowe? " I ona mogła kliknąć na <zablokuj>. Więc resetuj w antiwirusie.Nie miałem pandy i nie powiem gdzie ta funkcja się znajduje. Dla pewności wyłącz ochronę i na sekundę włącz IE7-a,powinien zadziałać. Pozdrawiam.[/quote] Dokładnie o to chodziło, dzięki!