IE i Explorator

Jedna pytanko o pomoc i jeden problemi:
– jak ustawić w Eploratoprze Win., źeby uruchamiał sie np. w miejscu dysku X a nie "Moje dokumenty"?
– uzywając IE co jakiś czas klikając nalinki – nowa strona nie moźe byc wyswietlona – klikajc odświeź uruchamia się jak gdyby nigdy nic – co z tym fantem zrobić?
THX za pomoc.

Odpowiedzi: 3

craz:
Jedna pytanko o pomoc i jeden problemi:
– jak ustawić w Eploratoprze Win., źeby uruchamiał sie np. w miejscu dysku X a nie "Moje dokumenty"?

na 100% coś takiego da się zrobić, poprostu przy wywołaniu explorera trzeba podać jeszcze jakieś parametry (nie pamiętam niestety jakie :))

craz:

– uzywając IE co jakiś czas klikając nalinki – nowa strona nie moźe byc wyswietlona – klikajc odświeź uruchamia się jak gdyby nigdy nic – co z tym fantem zrobić?

to jest niestety normalne, chodzi o to, źe serwer ma określony czas na przesłanie do ciebie strony, jeźeli się nie wyrobi, timeout minie, dostjemy błąd 404, czyli brak strony. Na mojej stronie WWW niekiedy się tak dzieje :(
konrad_vme
Dodano
16.07.2003 02:03:21
Co do pierwszego to nie wiem (moźe dlatego, źe jest 24:00 prawie – godzina duchów :P), a co do drugiego to musisz sprawdzić w opcjach internetowych. Moźliwe, źe ilość dni trzymania witryn internetowych. Poszukaj, tam na pewno znajdziesz.
NetManek
Dodano
16.07.2003 01:49:12
Co do pierwszego to nie wiem (moźe dlatego, źe jest 24:00 prawie – godzina duchów :P), a co do drugiego to musisz sprawdzić w opcjach internetowych. Moźliwe, źe ilość dni trzymania witryn internetowych. Poszukaj, tam na pewno znajdziesz.
NetManek
Dodano
16.07.2003 01:49:12
craz
Dodano:
16.07.2003 01:33:25
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1