IE 6 na róźnych profilach
Na róźnych profilach (kontach uźytkownika)niektóre portale zachowują się niejednakowo. Na jednym profilu informacje w onecie lub wp otwierają się, na innych profilach do tych samych informacji nie moźna wejść. O co chodzi?
Wszystkie profile są z opcją admina. Takie dziwolągi nie zdarzają się na innych stronach. Dotyczy to tylko onet i wp, przynajmniej na tych tak się u mnie dzieje.
Wszystkie profile są z opcją admina. Takie dziwolągi nie zdarzają się na innych stronach. Dotyczy to tylko onet i wp, przynajmniej na tych tak się u mnie dzieje.
Odpowiedzi: 4
Nie mam NISa, ale niedawno go miałem wraz z Antyvirem i wkurzył mnie, więc odinstalowałem. Następnie stawiałem system na nowo, przy czym formatowałem C, pozostałe dwie partycje nie ruszałem.
Do czasu instalacji pakietu Nortona Antyvirusa, nigdy podobnych zjawisk nie miałem.
Do czasu instalacji pakietu Nortona Antyvirusa, nigdy podobnych zjawisk nie miałem.
Czy uźwasz moźe z Asystenta sieci Web zawartego w NIS`e, który czasem wymaga odpowiedniej konfiguracji dla pozostałych userów ( nie z grupy Admin ).
Znam okresowe problemy techniczne na tych portalach, ale Twoja sugestia jest bezpodstawna. W tym samym praktycznie czasie mogę wejść do podstron tylko z jednego konta, na pozostałych mam tylko stronę główną.
A moźe nie zaleźy to od tego z jakiego konta wchodzisz na strony tylko od czasu w jakim wchodzisz na wymienione portale wp często ma jakieś kóopoty techniczne onet równieź
Strona 1 / 1