Ichohjdm.exe Pomocy!

Wlaczam komputer i na ekranie pojawia sie okno z taka trescia:
"Wystapil problem z aplikacja Ichohjdm.exe i zostanie ona zamknieta. Przepraszamy za klopoty."
pod tym standardowy tekst o wysylaniu raportu o bledzie firmnie Microsoft. zamykam to okno ( klikam "nie wysylaj" ) i albo nic nie reaguje, albo ( jesli przerwe ten porces meneadzerem programow ) to za chwile pojawiaja sie nastepne takie same okna. nie da sie korzystrac z komputera i kompletnie nie wiem co z tym zrobic. teraz oczywiscie nie pisze z mojego kompa.
Bardzo prosze o pomoc...

Odpowiedzi: 6

a jak nic nie pomoze sformatuj dysk
kwak
Dodano
21.07.2004 01:52:22
albo wejdź w uruchom wpisz msconfig wejdź w zakładkę uruchamianie i odznacz ten proces
loookasz
Dodano
21.07.2004 01:13:50
Albo uruchom komputer w trybie awaryjnym i usun ten plik jesli bedzie mozna, albo uruchom komputer z plyty XP i w konsoli odzyskiwania usun go poleceniem "del".

Uruchom rowniez regedit, wyszukaj przez F3 "Ichohjdm.exe" i usun.
EL NINO
Dodano
21.07.2004 00:38:11
niestety nie rozumiem Twojej odpowiedzi... :( powinnam od razu zaznaczyc ze ja sie kompletnie na windowsie nie znam itd
moze powinnam sciagnac jakis program antywirusowy?
teraz to troche inaczej wyglada – gdy zamykam ten Ichohjdm.exe menadzerem programow to otwieraja sie kolejne takie okna, zamykam je i pojawiaja sie nastpene – moge otwierac inne foldery w momecie gdy zamkne Ichohjdm.exe ale gdy otwiera sie koleny to znowu komp jest jak zawieszony. moze jest jakies polecenie systmowe ktore to zatrzyma?
Lornetka
Dodano
20.07.2004 23:54:12
Brak info via Net o tym .exe
IMO, przeskanuj system AV/Malware z aktualną sygnaturą oraz zamieść log z Hijack This.
McScr@by
Dodano
16.07.2004 21:20:29
Brak info via Net o tym .exe
IMO, przeskanuj system AV/Malware z aktualną sygnaturą oraz zamieść log z Hijack This.
McScr@by
Dodano
16.07.2004 21:20:29
Lornetka
Dodano:
16.07.2004 19:34:14
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1