I znow problem z Opera!!!
Witam!!!
Mam taki problem poniewaz jak wlaczam Opere 7 wersie 7.11b to wyskakuje mi taki error!!!
M2 Error
"MailRootDir is empty Engine Init()Failed"
Moze wie ktos oco w tym chodzi i jak ten error weleminowac!!Dzieki z gory za odpowiedzi i pozdrawiam!!!
Mam taki problem poniewaz jak wlaczam Opere 7 wersie 7.11b to wyskakuje mi taki error!!!
M2 Error
"MailRootDir is empty Engine Init()Failed"
Moze wie ktos oco w tym chodzi i jak ten error weleminowac!!Dzieki z gory za odpowiedzi i pozdrawiam!!!
Odpowiedzi: 5
Nie masz podanej chyba poprawnej sciezki do katalogu z poczta Opery
Wyedytuj plik opera6.ini (X:Documents and SettingsXXXDane aplikacjiOperaOpera7profileopera6.ini),
Wyedytuj plik opera6.ini (X:Documents and SettingsXXXDane aplikacjiOperaOpera7profileopera6.ini),
––Znajdz––
[Saved Settings]
Open Dir=X:Program FilesOpera7
Save Dir=X:Documents and SettingsXXXMoje dokumenty
––Wczesniej powinno byc––
[Mail]
Mail Root Directory=X:Documents and SettingsXXXDane aplikacjiOperaOpera7Mail //chyba tu masz jakis blad
Server
Name
Address
External Application=
Mail Out File
Handler=1
ExtAppParamSpaceSubst=0
Nie dziala probowalem juz tak zrobic i nic dalej error sie pokazuje:(!!
Wyłączyć spróbuj tak: plik/preferencje/poczta i zaznacz "uźyj domyślnego klienta systemu" lub "uźyj innego klienta".... 8)
A jak go wylaczyc bo juz kilka razy usuwalem opere i nic zakazdym razem sie pojawia !!:(Nawt czyscilem rejestr:)!!!
M2 to program do maili w operze. Spróbuj go wyłączyć, albo przeinstalować operę (usuwając wcześniej cały folder opery).
Strona 1 / 1