Hugo Tropikalna wyspa na XP

Witam
Od jakiegoś czasu gra Hugo–Tropikalna wyspa nie chce się prawidłowo uruchamiać. Komputer jakby się podwieszał, wydaje się, źe próbuje się uruchamiać w innej rozdzielczości itp. Procek robi co moźe, ale bez rezultatu. Gra uruchamia się z płyty, więc sprawdziłem płytę u kumpla i jest OK. Skopiowanie na dysk teź nic nie daje, bo woła o CD i po włoźeniu teź startuje z płyty. Juź byłem bliski formatu, bo myślałem, źe namieszałem coś w systemie, ale wczoraj sprawdziłem znowu płytę w pracy u innego kumpla (nowiutki laptop z Win XP, bez śmieci). Zachowuje się identycznie jak u mnie. Próbowałem równieź w pracy na Win 98 i jest OK. No więc zadałem sobie pytanie: czym się róźnią między sobą komputery z zainstalowanym XP. No i wyszło mi, źe mój oraz ten laptop mają pobrane aktualizacje z Win Update. Ten na którym gra chodzi nie ma nic, źadnego SPacka (no moźe z wyjątkiem łaty na Blastera). Dodam, źe na moim komputerze gra pięknie śmigała. Sam juź nie wiem gdzie szukać przyczyny. Czy to moźliwe, źe po aktualizacji systemu coś się stało? Zaleźy mi tej gierce, bo córcia nie daje mi spokoju. Aha, to pewnie nie jest problem sprzętu, bo kupiony w grudniu i raczej nie byłem oszczędny w doborze podzespołów.
Dzięki za ewentualne info i pozdrawiam

Odpowiedzi: 1

Miałem ten sam problem co Ty. I do tego braciszek nie dawał mi spokoju... Wywaliłem wszystkie SP packi i wszystko elegancko śmigało :)
patryk112
Dodano
14.06.2004 21:35:53
Anonymous
Dodano:
14.02.2004 22:28:56
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1