Huba mam ale jak podlaczyć
Siema
Kupiłem sobie Huba i chcem mieć neta w 2 kompach naraz więc jak to zrobić wytłumaczy ktoś ?
Kupiłem sobie Huba i chcem mieć neta w 2 kompach naraz więc jak to zrobić wytłumaczy ktoś ?
Odpowiedzi: 9
no i wszystko ladnie mam przeciągnołem przez huba ustawilem go jako serwer iciagne sobie 3 kompy naraz :)
jak na łacza 300Kb.s to i tak ładnie idzie
jak na łacza 300Kb.s to i tak ładnie idzie
Zgadzam sie z EL NINO, jak nie kupisz routera nie bedziesz mial neta. Koniec, kropka. Jak nie chcesz rad na ten temat to po co pisales ten post czlowieku 8)
Zgadzam sie z EL NINO, jak nie kupisz routera nie bedziesz mial neta. Koniec, kropka. Jak nie chcesz rad na ten temat to po co pisales ten post czlowieku 8)
Jesli tak sadzisz, to zycze szczescia.
jakich pierdoł przez huba chyba przeciągne kabel i mam neta nie ?
Jesli juz przychodzi do konkretow a nie pierdoł ktore zwykle piszesz, to widze, ze za wiele nie umiesz przekazac. Zgadywac mam ?
Jesli przez ten modem dostajesz ustawienia sieciowki, to sprzedaj tego huba i kup router. Jesli nie bedziesz mial routera, nie bedzie internetu na innych kompach. No chyba ze udostepnisz go z jednego na nastepny. Ale i tak potrzebujesz wtedy druga sieciowke do tej maszyny.
Jesli przez ten modem dostajesz ustawienia sieciowki, to sprzedaj tego huba i kup router. Jesli nie bedziesz mial routera, nie bedzie internetu na innych kompach. No chyba ze udostepnisz go z jednego na nastepny. Ale i tak potrzebujesz wtedy druga sieciowke do tej maszyny.
kilka kompów i modem 100mb.s
kilka kompów i modem 100mb.s
Co masz jeszcze oprocz tego huba ? Net to pewnie furmanka dowozisz ? :wink:
Strona 1 / 1