Ht a SP1
Mam taki problem źe Win XP z SP1 spowalnia mi Pentiuma z HT, wiadomo dlaczego. Wiadomo tez źe SP2 nie jest idealny i dlatego uzywam SP1.
Mam takie pytanie, czy jest i czy moźna zainstalowac sam sterownik do Pentium 2.4 z HT, który znajduje się w SP2.
Z góry dzięki.
Mam takie pytanie, czy jest i czy moźna zainstalowac sam sterownik do Pentium 2.4 z HT, który znajduje się w SP2.
Z góry dzięki.
Odpowiedzi: 8
Musicie wiedzieć ze w tym sterowniku jest szpieg z Microsoftu znany chyba wszystkim " ALEX ". Panda przy ładowaniu systemu poinformowała mnie ze jądro NT chce nawiązać połączenie, co mnie zdziwiło. Przeskalowałem Ad–aware SE i wykryłem 8 szpiegów ALEX.
Co do tego szpiega to h z nim, waźne ze jest sterownik i procek hula na 100% :wink:
Co do tego szpiega to h z nim, waźne ze jest sterownik i procek hula na 100% :wink:
Jak co to pisz na 3533420
m1si0: skoro dzialal dobrze to nie ruszaj ("lepsze jest wrogiem dobrego")
Neo20: jak nie ma jak jest i ma sie calkiem dobrze
Neo20: jak nie ma jak jest i ma sie calkiem dobrze
Chcę ściągnąć ten plik , ale juź nie ma go na FTP. Czy moźe ktoś mi go podesłać na pocztę. Orgromnie byłbym wdzęczny za to. :)
e–mail: tiger_32@poczta.fm
Chcę ściągnąć ten plik , ale juź nie ma go na FTP. Czy moźe ktoś mi go podesłać na pocztę. Orgromnie byłbym wdzęczny za to. :)
jakos nie widze poprawy jakiejkolwiek, a jedynie spowolnienie systemu... Tez mam proc 2.4 HT ale jakos nie za bardzo smiga po wgraniu tej latki, co moze byc nie tak ??
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Stary nawet nie wiesz jak mi pomogłes. Pół roku ma neta i zawsze był problem z tymi poprawkami. Jak miałem SP1 to komp mi mulił bo HT miał nie odpowiedni sterownik. Jak miałem SP2 to proc fajnie hulał tylko źe kilka programów mi nie chodziło ( Panda Platinum 7 ).
Teraz jade na SP1 ze sterwnikiem do HT z SP2. Jak na razie odpaliłem kilka programów, proc chodził na 60% i moźna było swobodnie pracować.
Dzięki :wink:
Teraz jade na SP1 ze sterwnikiem do HT z SP2. Jak na razie odpaliłem kilka programów, proc chodził na 60% i moźna było swobodnie pracować.
Dzięki :wink:
ftp://ftp.msinfo.pl/poprawki/q815227/
Strona 1 / 1