HPGOF,NFSMW i inne(problemy)
witam
Mam kilka problemów:
1.Zainstalowałem sobie potterka i carę ognia, scrackowałem ją i nie kce mi sie nic wlonczyc wyskakujetylko błąd: "Wystąpił problem z aplikacją gof_f.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty."co mam zrobić źeby działał?plss pomocy
2.Da się z plików zawratych na dysku zrobić taki obraz zeby mozna bylo go zamontowac to wurtualnego napędu?
3.Mój kolega ma lepszego kompa ode mnie, mi nfsmw działa a u niego jakoś nie kce.włącza się widać juź kursorek i nic.Raz nawet bylo juz slychac tą kobietę co na początku tam cosik mówi, ale gra sie nie właczyla.Podobny problem miał z simsami.Ktoś nam podpowiedział źe to moze jakis problem ze sterownikiem ekranu zrobilismy reinstlacje sterownikow Ati(qmpel ma radeona)i... simsy dzialja a nfs nie chce!co mamy zrobić?plss pomocy
z góry dziękuje;]
Mam kilka problemów:
1.Zainstalowałem sobie potterka i carę ognia, scrackowałem ją i nie kce mi sie nic wlonczyc wyskakujetylko błąd: "Wystąpił problem z aplikacją gof_f.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty."co mam zrobić źeby działał?plss pomocy
2.Da się z plików zawratych na dysku zrobić taki obraz zeby mozna bylo go zamontowac to wurtualnego napędu?
3.Mój kolega ma lepszego kompa ode mnie, mi nfsmw działa a u niego jakoś nie kce.włącza się widać juź kursorek i nic.Raz nawet bylo juz slychac tą kobietę co na początku tam cosik mówi, ale gra sie nie właczyla.Podobny problem miał z simsami.Ktoś nam podpowiedział źe to moze jakis problem ze sterownikiem ekranu zrobilismy reinstlacje sterownikow Ati(qmpel ma radeona)i... simsy dzialja a nfs nie chce!co mamy zrobić?plss pomocy
z góry dziękuje;]
Odpowiedzi: 10
Dobra Panowie, Z mojej strony koniec z tematem bo to do niczego nie prowadzi.
Numer 1 w pierwszym poście i zwrot
Coś za bardzo w to nie wierze, jedna gra, która jest zresztą tańsza– pirat, druga oryginał? Nie ,nie bardzo
UPD:
Racja Damiancore. Z mojej strony teź EoT
mi nfsmw działa a u niego nie
damiancore:I on i jego kolega mogą mieć dwie róźne oryginalne gry.
Coś za bardzo w to nie wierze, jedna gra, która jest zresztą tańsza– pirat, druga oryginał? Nie ,nie bardzo
UPD:
Racja Damiancore. Z mojej strony teź EoT
No tak. Lecz w pierwszym pytaniu pada pytanioe o Haryy Potter. Sam odpowiedziałem w pierwszym poście.
Jednakźe w 3 pytaniu nie pada nic o nielegalnych grach. I on i jego kolega mogą mieć dwie róźne oryginalne gry.
Jednakźe w 3 pytaniu nie pada nic o nielegalnych grach. I on i jego kolega mogą mieć dwie róźne oryginalne gry.
damiancore:D@m!an:3.Mój kolega ma lepszego kompa ode mnie, mi nfsmw działa a u niego (...)
No otpokaźcie mi zwrot, z którego stwierdzicie źe to "pirat".
oj Damian Damian :wink:
D@m!an:1.Zainstalowałem sobie potterka i carę ognia, scrackowałem ją i nie kce mi sie nic wlonczyc wyskakujetylko błąd:(...)
D@m!an:3.Mój kolega ma lepszego kompa ode mnie, mi nfsmw działa a u niego jakoś nie kce.włącza się widać juź kursorek i nic.Raz nawet bylo juz slychac tą kobietę co na początku tam cosik mówi, ale gra sie nie właczyla.Podobny problem miał z simsami.Ktoś nam podpowiedział źe to moze jakis problem ze sterownikiem ekranu zrobilismy reinstlacje sterownikow Ati(qmpel ma radeona)i... simsy dzialja a nfs nie chce!co mamy zrobić?plss pomocy.
No otpokaźcie mi zwrot, z którego stwierdzicie źe to "pirat".
damiancore:Peter_l:Damiancore:Sprawdźcie najnowsze: sterowniki, DirectX, moźe ma zawirusowany komputer
Albo następny pirat
Ale z jego postu to nie wynika.
przeczytaj uwaźnie :wink:
damiancore:Peter_l:Damiancore:Sprawdźcie najnowsze: sterowniki, DirectX, moźe ma zawirusowany komputer
Albo następny pirat
Kłóciłbym się :P
Peter_l:Damiancore:Sprawdźcie najnowsze: sterowniki, DirectX, moźe ma zawirusowany komputer
Albo następny pirat
D@m!an:
Widzisz jaki los czeka tych, którzy uźywają piratów ?? :P
D@m!an:2.Da się z plików zawratych na dysku zrobić taki obraz zeby mozna bylo go zamontowac to wurtualnego napędu?
Da się tylko sposób zaleźy od uźywanego programu do wirtualów
D@m!an:
3.Mój kolega ma lepszego kompa ode mnie, mi nfsmw działa a u niego jakoś nie kce.włącza się widać juź kursorek i nic.Raz nawet bylo juz slychac tą kobietę co na początku tam cosik mówi, ale gra sie nie właczyla.Podobny problem miał z simsami.Ktoś nam podpowiedział źe to moze jakis problem ze sterownikiem ekranu zrobilismy reinstlacje sterownikow Ati(qmpel ma radeona)i... simsy dzialja a nfs nie chce!
Prawdopodobnie problemy z 3D albo za słaba karta
Damiancore:Sprawdźcie najnowsze: sterowniki, DirectX, moźe ma zawirusowany komputer
Albo następny pirat
D@m!an:scrackowałem ją
Oryginałów sie nie crackuje.
Mój kolega ma lepszego kompa ode mnie, mi nfsmw działa a u niego jakoś nie kce.włącza się widać juź kursorek i nic.Raz nawet bylo juz slychac tą kobietę co na początku tam cosik mówi, ale gra sie nie właczyla.Podobny problem miał z simsami.Ktoś nam podpowiedział źe to moze jakis problem ze sterownikiem ekranu zrobilismy reinstlacje sterownikow Ati(qmpel ma radeona)i... simsy dzialja a nfs nie chce!co mamy zrobić?plss pomocy
Dobrze by było napisac jakiego "kompa" ma Twój kolega. Sprawdźcie najnowsze: sterowniki, DirectX, moźe ma zawirusowany komputer.[/img]
Strona 1 / 1