HP psc 720 (ogólnie 7xx)

Witam
Posiadam drukarke hp psc 720, sterowniki z programami ściągałem z strony hp. Ogólnie drukarka, scaner i ksero działa bez problemowo.
Ale gdy mam jakieś rysunki i chce je wydrukować w koloroach szarości to poprostu mi ich nie drukuje.
Jaka moźe być przyczyna (zaznaczm źe w opcjach ustawiłem na kolory szarości), juź przyszło mi na myśl źe ta drukarka nie potrafi drukować w szarościach bez uźycia kolorowego, ale nie jest to chyba moźliwe bo gdy kseruje to wychodzą kolory szarości bez problemowo.

POMOCY??

Odpowiedzi: 2

Zostaje tylko metoda prób i błędów,włączasz opcje w sterowniku i próbujesz.

Ogólnie powinno to być tak,drukarka–preferencje drukowania–zaawansowane i włączona opcja druk w skali szarości i tylko w czerni i jak jest automatyczne polepszanie obrazu.

W twoim sterze moźe być inaczej,ale u mnie w HP930c tak pracuje.

Jak nic na pasku zadań przy trayu powinna być ikona drukarki,PPM i opcja zmień ustawienia domyślne drukowania.wprowadz zmiany te co pisałem wyźej,zapisz ustawienia i sprawdz.
JNJN
Dodano
01.02.2005 19:07:37
Zostaje tylko metoda prób i błędów,włączasz opcje w sterowniku i próbujesz.

Ogólnie powinno to być tak,drukarka–preferencje drukowania–zaawansowane i włączona opcja druk w skali szarości i tylko w czerni i jak jest automatyczne polepszanie obrazu.

W twoim sterze moźe być inaczej,ale u mnie w HP930c tak pracuje.

Jak nic na pasku zadań przy trayu powinna być ikona drukarki,PPM i opcja zmień ustawienia domyślne drukowania.wprowadz zmiany te co pisałem wyźej,zapisz ustawienia i sprawdz.
JNJN
Dodano
01.02.2005 19:07:37
lookart
Dodano:
01.02.2005 18:16:04
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1