hp psc 1315 all–in–one,wieczny problem z drukowaniem

Mam hp–wielofunkcyjne,jeszcze na gwarancji.Wszystko bylo ok do pierwszej deinstalacji,od dluzszego czasu nie moge sobie poradzic z poprawnym drukowaniem.Drukuje tylko ze stron www,z Worda,notatnika juz nie.Teraz tez je instalowalam na nowo i wydruk strony testowej z poziomu Start>Drukarki i faksy–jest nieczytelny,tylko widac naglowek–"Windows XP strona testowa drukarki"–tekst ponizej jest nie do odczytania.Wysylam screeny,moze tam jest jakis blad?Prosze o info,czy Glowny koncentrator magistrali szeregowej jest w porzadku?–kiedys uaktualnialam tam sterownik z Windows Update bo juz nie mialam pomyslu co robic zeby poprawic te problemy i teraz nie ma wpisu"Kontroler Uniwersalnej magistrali szeregowej" a w jego miejsce pojawil sie "Rozszerzony kontroler hosta do USB VIA.Moze trzeba tam ktorys odinstalowac?W tej chwili mam zamienniki a nie oryginalny tusz,czy to tez moze byc przyczyną?Bardzo prosze o pomoc bo ze swej strony wykorzystalam chyba juz wszystkie mozliwosci,gwarancje mam do grudnia i jesli urzadzenie jest zepsute to moge je dac do naprawy ale nie chce sie zblaznic jesli jest w porzadku.

Odpowiedzi: 0

Jagna
Dodano:
05.11.2005 15:08:40
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0