Hp i Czara Ognia !!! Spolszczenie ??
Odpowiedzi: 14
Ech to w takim razie sprobuje tu.
Nie chodzi mi o samo spolszczenie gdyź takowe juź posiadam. Chciałabym tylko uzyskać kilka istrukcji jak otworzyć uruchomić, etcetera.Mam 2 pliki :Częśc 1.2 oraz Harry Potter Czara Ognia PL.ace. No i tu pojawia sie problem. Nie mam pojęcia jakim programen nalezy te pliki otworzyć. Jeśli ktoś ma takowe i mógłby podzielić sie wiedzą na temat czym to otworzyć to byłabym wdzięczna ;)
Nie chodzi mi o samo spolszczenie gdyź takowe juź posiadam. Chciałabym tylko uzyskać kilka istrukcji jak otworzyć uruchomić, etcetera.Mam 2 pliki :Częśc 1.2 oraz Harry Potter Czara Ognia PL.ace. No i tu pojawia sie problem. Nie mam pojęcia jakim programen nalezy te pliki otworzyć. Jeśli ktoś ma takowe i mógłby podzielić sie wiedzą na temat czym to otworzyć to byłabym wdzięczna ;)
maddog to mój kumpel i mam w jego imieniu jeszcze raz napisac : NIE PISZCIE JUŻ MAILI na kooga@o2.pl
Maddog: sprawdz wiadomości na pw, bo sie nie doczekam :[
# maddog nie sprawdzi PW przynajmniej do 10 marca. Dostał karniaka.
Bobi
# maddog nie sprawdzi PW przynajmniej do 10 marca. Dostał karniaka.
Bobi
mettal cicho . NIECH JUŻ NIKT NIE PISZE W SPRAWIE SPOLSZCZENIA BO TYLE dostałem wiadomości z prośbą źe juź nie chce mi sie wysyłac !!
# Ja cie zaraz ucisze.
Bobi
# Ja cie zaraz ucisze.
Bobi
Panowie i Panie co sie wypowiedzieliscie w tym temacie, ze tak zapytam z czystej ciekawości. Duzo otrzymujecie spamu i śmieci na swoje konta pocztowe ? :lol:
siema czy moglby ktos mi przeslac to spolszczenie na mejla mihal4@o2.pl bo przez przypadek sciagnalem niemiecka wersje :)
Prosze przyślijcie mi teź to spolszczenie mrowka156@wp.pl
prześlij mi teź spolszcenie bo szukam i nie moge znaleźć pliissss mój mail to crazy22@op.pl plisss
ja moge miecspolszczenie ale ja miałem odrazu gre po poslu moze jakies pliki trza skombinowac wklei sie tam i gitara bedzie grac
Ale mi to spolszczenie nie działa a przynaj mniej robie co tam pisze i to niee dziła !!! Prosze pomóźcie !!!
juź masz spolszczenie
:!:
:!:
POdjacie plissss link albo coś !!! Mój email to bartekm9@op.pl !!! Prosze o pomoc !!!
napisz na maila to ci prześle kooga@o2.pl
:roll: jak masz google to i łatwo znajdziesz :)))))=Fire2=:Szukam spolszczenia do Harry Potter i Czara Ognia ?? Jak moźecie do podajcie jakiś link albo coś takiego !! Prosze o pomoc i z góry dziękuje !! :?:
Strona 1 / 1